aynen öyle oluyor. tutulduğunuz yer biraz şansa bağlı.
Printable View
orası öyle tedbirini baştan alıcaksın yoksa sende üzülürsün başkasıda üzülür. benim hayatım boyunca geçirdiğim en kötü günlerden biriydi. dediğim gibi yayanın kesinlikle olmaması gereken bir yer olmasına rağmen ve süratimde limitlerin altında olmasına rağmen sonuçta karşındakide insan evladı onuda Allah yaratmış. ailesi birşey olmaz diye adamı kontrol yaptırmadan çıkartmaya çalıştı hastanaden biz kendimiz engel olduk herşeyini karşıladık. yarın öbürgün adama birşey olsa yine sen kendini suçlu hissedeceksin. allah kimsenin başına vermesin gerçekten her zaman dikkatli olmak lazım bu işler şakaya bir anlık hevese zevke gelmez.
Allah rahmet eylesın ve kazayı yapan arkadasa sonsuz sabırlar..
Öncelikle ölen bayana Allah Rahmet Eylesin; yakınlarına sabır versin. Kazayı yapan arkadaş yakından tanıdığımızdır. Zaten aracın tekrar İstanbul'a geldiği haberini Mehmet Süzen arkadaşımıza da ben söylemiştim.
Bende şu anda facebookta resmi görünce hemen aradım.
Tabiki bitik durumdalar. Hiçbir suçu yokmuş ve arkasından gelen bir aracın şöforü şahitlik etmiş olay anını.
Dün olaydan sonra tabiki karakolda bekletilmiş ve bugün savcılıktaymışlar. Araç otoparka çekilmiş doğal olarak.
Arkadaşımıza Allah sabır versin diyorum. Şu anda evinde bile olsa neler çekebildiğini düşünüyorum. Maltepe Üniversitesinde Bilgisayar Müh. bölümünde okuyor.
Umarım konu için yeterli açıklama olmuştur.
Allah kimsenin başına böyle talihsiz durumlar vermesin.
İyi geceler.
ALLAH sabırlar versin her iki tarafa RABBİM düşmanımızın başına bile vermesin kolay deil olacakla öleceğe çare olmazmış hepimizin başına gelebilir ALLAH KORUSUN hepimizi amin.
Bu araba Bursa'dan Adem abinin sattığı araba değil mi Bursadayken Adem abinindi galiba ?
Ölene Allah rahmet eylesin,ailesine sabır versin. Kaza yapana da Allah sabır versin. Her zaman dikkatli olmak lazım.
Allah rahmet eylesin..
gerçekten hayatta en korktuğum şeydir... :( Allah rahmet eylesin.. araç sahibinede rabiim sabır versin.
Allah Rahmet Eylesin.
Bir kere motora çarptım (o suçluydu ve karşı şeritteki kamyonun arkasından çıktı durma değil görme şansım yoktu) Döverek öldürecem diye arabadan bi sinir indim, bi baktım yerde yatıyor. Dünyam başıma yıkıldı. Kaldırdık ambulans çağırdık ve yolladık. Hiç bir şeyi yoktu fakat polis aldı götürdü ve 2-3 saat hastaneden haber bekledim. O 2-3 saat hayatımın en ama en kötü ve en ciddi zamanıydı. Bu arad arkadaş tabi muayenesini olmuş gitmiş işe çalışmaya bizde haber yok die 9 doğuruyoruz. Çok ucuz atlattım hayatımız her anlamda pamuk ipliğine bağlı ben tak 1 sanıye içeridinde hapse ve bir ömür boyu vicdan azabına o ise mezara girebilirdi. Sürücü olan arkadaşın halini düşünemiyorum Allah Sabrını versin. Ölen kişiyeise çok üzüldüm Allah tekrar Rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin...
Şoförün de Allah yardımcısı olsun...
Zamanında hızla L şeklindeki bir virajı apexinden alan 16-17 yaşlarındaki bisikletli bana çarpmıştı. Araba çarpmış olsaydı eğer ciddi şekilde yaralanabilirdim.
Ben çukurlardan 1.vitesle gaza basmadan debriyajla geçiyordum ki bir anda belirdi ben de o anda sağa tarlaya kırdım.
Bir sinirle indim aşağı baktım suratı yemyeşil. Allah'tan görgü şahitleri vardı...
50 kere sordum/sorduk hastaneye gidelim diye, istemedi. Akabinde 2-3 gün araba süremedim.
Psikolojisi de cabası... Allah kimseye yaşatmasın.
Allah rahmet eylesin, çarpan kişiye ve ailesine de sabır versin.
Çok şükür daha hayvana bile çarpmadım, hatta çarpmayacağım diye yanımdaki arabanın aynasına dokunmuşluğum var direksiyonu kırınca. Daha yolda gelirken kedi atladı zar zor durdum elim ayağım titredi...