mrhb arkadaslar 88-89-90 model 5.20i bmw nasıl bı aractır alınırmı artıları eksılerı neler yardımcı olursanız sevınırm...
mrhb arkadaslar 88-89-90 model 5.20i bmw nasıl bı aractır alınırmı artıları eksılerı neler yardımcı olursanız sevınırm...
92'den itibaren M50 motorlar başlıyor, M50 motor olanı alın derim.
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
bnım alıcagım 89 model bnı yorararmı acaba cok motor yuruyen ıyı sıkıntı yok lpg bıle takılmamıs daha
Yorma kelimesi çok göreceli, ben mesela m20 motorlu e34 asla almazdım.
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
hurda E34 aldımtoparlamaya uğraşıyorum. 90 model. M20 motor ama benimki çok çok sorunluydu hallediyorum ufak ufak.
Yedek parça konusunda asla sıkıntı yaşamazsınız hatta çok ta ucuz. Yağ filtresi, Yağ müşürü, 6 adet buji ve Hava filtresi toplam tutar 70 TL
temizini bulun derim ama eğer uğraşmak isterim dersenizde keyifli oluyor şu anlık..![]()
ugrasmak farklı bısey elımızden gelıyo az cok sorun degıl cozerız bı sekılde satmak ıstedıgımızde nasıl gıder pıyasassı alsamda satma taraftarı degılım aslında ne zamandan berı nıyetım vardı 5.20 lerde ,,,
M20 motorlar M50'lilere göre daha geç satılıyor deniyor ama tabi gidip M20'ye 30k istenirse satılmaz tabi. Tamamen fiyata bağlı bence...
E34 M5 al![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
sadece Satış kısmına cevap vereyim gercekten eli ayağı düzgün ve bakımlı bir E34 se rahat satarsın en nihayetinde sorunlu kazalı bir araç zaten satması zordur.. E 34 meraklısı ve takipciside 3 serisi kadar çoktur.
abi 2009 öncesinde yaklaşık 2 yıl sadece misafir okudum gibi benim internetteki otomobil forumlarına başlamam 20004-2005lerde yani 8-9 yaşlarında iken başladı
öncesinde 3-4 yaşlarında harfleri felan tanımam apayrı hikaye zaten yanağımdaki araba çakmağı izini görenler ufak bi şaşkınlık geçiriyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)