96-97-98-99 model 1.6 klimalı arabaya 20k+ para ödeyen kişi/kişilerin tedavi masraflarını karşılayacağımı beyan ediyorum.
Printable View
96-97-98-99 model 1.6 klimalı arabaya 20k+ para ödeyen kişi/kişilerin tedavi masraflarını karşılayacağımı beyan ediyorum.
kaput yan sanayi ön tampon cıkma bagaj yamuk farlar çakma direksiyon ve el freni arasında bariz fark var el freni daha fazla yıpranmış yani bu araba feleğin çemberinden A++ ile geçmiş
birde cıvıc alan neden otomatik almaz ?
bagaj açık kalmış orası bellide geri kalan heryeri yamuk zaten bide fiyata gel :D
bide şuna bakın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4725861/detay#
bagaj açık abi tam kapanmaz tırnakta oturur kalır ya o hesap :)
Arabanın arkasını sorana kadar önünü soraydın keşke ters ilişki yaşadıysada sorun olmaz da önden olabilecek darbeler yıkıcı olabiliyor :hehe:
Sorma sebebim, farklı birkaç araçta daha aynı durum var. 1.6 ies ler için kronikleşen bir durummudur onu merak ettim. Araba zaten turşu kıvamında.
1.6 16 valf İES güvenlik paketli çift airbag abs klima nevigasyon park sensörü anfi cihaz v.s
bence fiyat makul, henuz türkiyede bulunmayan bı özellik NEVİGASYON war araaçta.
bu sedan civiclerin %80i nin bagaj kapağı ayarsız oluyor nedendir bilemem..
ne olduysa ben ies arıyorm diye konu acktıkdan sonra oldu...
ogündür fiyatları yükseldi machinaların
araba bildiğin harita metod bide utanmadan 21000 yazmış :D ahahaua
araç çok kötü duruyor be abi :/ dağınık duruyor yani bana öyle geldi yada. bu fiyata sağlam 1.6ies'ler bulunur gibi sanki?
2 araçta ayarsız ama 2.si tam bir facia olmuş gerçekten :S 1.si daha düzgün 2.ye göre :D