Nişantaşı - Kabataş - Sirkeci arası git gel yapıyosanız sadece bu araç ideal :)
Printable View
İlk baktığımda alımlı geldi,yorumları okuyunca yine bir toyota kazığımı lan diyorum içimden :D
Günlük araçlar peki aracın ilk ivmelenmesini sadece elektrikli motorla yapıp 50km/h ye kadar sadece elektirkli motorla gidebiliyorlar mı?
Adamların mantığı burda ilk ivmelenmeyi elektrikli motor yapsın sonrasında zaten petrol motor az yakıyor...
Öldürmenin anlamı yok aracı... Full şehir içi kullanımında mantıklı ancak... Bu fiyat verilip alınırmı alınmazmı orası mualla... Ama bu araba ötv indirimi olsa ve 48 değil 38 e satılsa kımse boş manuel dizellere o parayı vermez...
opel 500km elektrikle gidenini yaptı bu kadar olay olmadı :D üstelik torku beygiride hayli yüksekti.
sessiz soluksuz debriyajsız vitessiz arabamı olurmuş yahu? üstelikte 48-52 bin TL arasında bir fiyatla? bu toyota şaşırdı iyice...
Adamlar acaip güzel reklam yapıyolar helal olsun :)
hybrid teknolojisini anlatmış :)
Ben oncelikle yaktigi yakita ve benim vercegim paraya bakarim. Bu araba sehir ici 3.5 lt diyor. O zaten yalan. Her zaman uzerine 1 lt koy denilir ki dogru. Ben bugun bir yaris alip lpg taksam bana maliyeti 35000 tl civarina gelecek. Yine gayet ekonomik gezecegim. Onun yaktigi benzin kadar ben de lpg yakacagim. Simdi ayni yakiti yakaldiktan sonra, neden gidip hem 20000 tl fazla para vereyim, hem de olasi bir ariza durumunda basima neler gelecegini bilmedigim bir teknoloji alayim? Belki elektrik motoru bozulacak, ben 1 ay parca mi bekleyeyim? Ilk kalkista da elektrik motoru olmayiversin cok buyuk eksiklik degil yani. He, gelir bana bu fiyata sadec elektrikli araba sunar eyvallah denilir gene bir nebze. En azindan sifir yakit dersin, 10 lira elektrik ile 250 km geziyorum dersin, olasi ariza durumunu bile dusunmezsin. O kadar belese gezdik o kadar da olur dersin. Ya da sizin dediginiz gibi 38000 civarina satarlar o zaman gene eyvallah dersin. Kimse kusura bakmasin 50 kmye kadar elektrikli motorla cikacagim diye fazladan 20000 lira vermem. Sonucta o da benzin yakacak. Bu arada size tepki vermisim gibi bir anlasilma olmasin, tepkim size degil toyotanin fiyatlandirmasina:) size alinti yaparak dusuncelerimi aktardim sadece :)
Not:telefondan yazdim imla hatasi varsa kusura bakmayin.
geçenlerde alınır mı diye konuyu ben açmıştım. Hem burdaki yorumlardan hem de oturup düşününce fiyatından ötürü saçma bir alışveriş oldugu ortaya cıkıyordu. 1.2 benzinli alınıp bu araca verilecek para yerine benzine verdiğinizde birkaç sene binebiliyordunuz araca falan tam hatırlayamıyorum şimdi fakat ilk başta cazip görünse de öyle değil.. İkinci eli ölü. Parçası pahalı.
51 bin lik modelle normal 36 binlik modeli kıyaslarsak. hibrit olan araç 90 bin km den sonra kara geçmeye başlıyor çok da avantajlı degil bence.
Veriler iyi gözüküyor ama , birde bu aracı kullananlara sormak lazım işin asıl iç yüzünü ?