Bence gayet güzel bir araç. O paraya, sıfır, tek kapı Mercedes daha ne olsun :)
Printable View
Bence gayet güzel bir araç. O paraya, sıfır, tek kapı Mercedes daha ne olsun :)
e coupe yada A5 coupe en iyi tercih gibi
Konuyu çok geç gördüm hala almadıysanız yardımcı olabilirim...
C coupe başarılı bi araba çekiş zayıf biraz onu dert etmezsen alınabilir yakıt tüketimi fazla değil yeni tip motor turbo olduğu için zaman içerisinde önü açık olur diye düşünüyorum bi e coupe değil tabi ama bu sanki biraz daha genç işi kırmızı iyi hoş ama ben olsam siyah alırdım
araç sıfır alınıcaksa ve biraz imkan varsa da ben designo renklerden bakardım. farklı olmak iyi olur diye düşünüyorum.
Bi kaç hafta önce test sürüşüne çıktım bu araç için amg paket değildi spor paketti
Aracın konforu seviyesi fazla iyiydi yani spor arac kıvamından çıkartıyor aracı iyi bişey olabilir ama mutlaka AMG olmalıki hafif sertleşmeli araç sürüş hissiyatını düşürüyordu.
Aracın içi için dar kelimesi kesinlikle az kalır çok uzun değilim (1.85) ne yaptıysam olmadı kafam daima tam tavana dokundu dokunacak kıvamında idi arka koltuk benim için imkansız bi kaç dakika anca seyhat edebilirdim özellikle panaromik cam tavan olmasa iyice daral gelebilir.
Genel olarak bence çok başarılıydı gidişatı sürüşü frenleri herşey gayet yerinde motorun gücü belli çok beklenti yoksa sorun değil
Tipide gayet hoş..
Ben olsam birde bunu düşünürdüm :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13945774/detay
Hacı boşver ya 30 lira fişekle tigiyle gezelim :)
Konu kirliliği olmasın.
Ben 0 c180 coupe amg yada cla amg almayı düşünüyorum. Yokmu kanıma girecek ?