Arkadaşlar abiler ıstanbul gaziosmanpaşada bir araçla anlaştık sadece yüzeysel olarak ve motor olarak bakabilecek biri var midir yardımcı olacak ona göre.gelip computest e götürcez aracı yardım edebilecek varsa çok memnun olurum
Arkadaşlar abiler ıstanbul gaziosmanpaşada bir araçla anlaştık sadece yüzeysel olarak ve motor olarak bakabilecek biri var midir yardımcı olacak ona göre.gelip computest e götürcez aracı yardım edebilecek varsa çok memnun olurum
gün içinde bakabilirsem yazarım buraya tabi ilanı da görmek lazım
araç bu inş kızmassın kardeşimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07823991/detay
tolganın mükemmel mesajından sonra konuyu geç gördüm kusura bakmayın arkadaşlar![]()
![]()
araç tolga kardeşimin attığı linktteki araçtır hayırlıysa inşallah alacağız gibi anlaştık ama gidipte boş dönmek var hiç olmazsa şöyle motorun sesini dinleyip 2 gazlayıp 1 tur atıp egsoz dumanı varmı ona bakıp debriyaja bakıp sonra kaportaya falan bakıp bana onay verecek bi abiyi kardeşi arıyorum
Allah razı olsun kardeşim düşünmen yeter kırık ayakla bi kere gönderdik seni zaten hakkını helal et
bekliyorum bir hayır severıspartada araba olursada yardımcı olurum bakılacak edilecek
BİRDE BİR SORUM OLACAK İSTANBULDA BİLGİSAYARLI TEST MERKEZLERİ YOK MU COMPUTEST diye geçiyor ankaralılar bilir
- Ayrıntılı adres verirsen yarın gider bakarım, bi aksilik cıkmassa aksamda fotolarıyla vs gördüğümüz sıkıntılarını vs söylerim burdan
#KGdetanirlar
Yanlış anlaşılma olmasın hiç bilmiyorum piyasasını,ama bu arabalar bu paraları ediyormu ya ?
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)