10 liraya taktırdığınız çakarlar size çakacaklar... Bursa da ben pek görmedim çakarlı araç ama sakaryada baya var burda da polisler rahat :D
Printable View
10 liraya taktırdığınız çakarlar size çakacaklar... Bursa da ben pek görmedim çakarlı araç ama sakaryada baya var burda da polisler rahat :D
Herhangi bir milletvekilinin yiğeni bile siyah audi'sine mercedesi'ne takıp gezebildiği ortamda gerçekten bunun üstüne gidilip ceza kesiliyosa bravo
arka sisleri açık gidenlere ya da ön sislerine xenon takanlara karşı yakında "do it your self" konusu altında "arka cama minare projeksiyonu montajı" konusunu açacağım..
çok pis planlarım var o pek sayın kişiliklere karşı..
http://www.euroex.com.tr/panel/galeri/2835450a75.png
o değilde aracının arkasına beyaz ampül flaşör takan kamil gördüm. hemde bmw idi. yolda herkesin gözünü mikti.
Hyunda Accent Era sı olupda ön sis farları kapalı gezen yok sanırım.
Çakar olayı süper olmuş, itin köpeğin hepsinde vardı sökerler artık...
Cakar + Emniyet seridi cezalarinin artmasi beni mutlu etti, dogru bir karar olmus.
Arka sise cevaben herkes aynı şeyi uyguluyor sanırım. Yak uzunları biraz da mesafe bırak araya. Kör olsun itnenin oğlu :D
çakara ceza bence az olmuş daha da arttırsınlar.
206 cılar biliyoruz arka sis lambanız çok şekil yerde, tampon ortasında ama gece gündüz yakmayın artık bi yeter daa!
gece gündüz arka sis lambasını yakan cruıze sahiplerininde corvette özentiliğine zaten diyecek kelime bulamıyorum! madem 4 lü takılcan git sök sisleri normal ampul tak be mübarek!
Çakar ve emniyet şeridine arttırabildikleri kadar artırsınlar...
Alkollü kullananlara ise cezalar bence çok çok az... Daha önce alkollü sürücü faciasına maruz kalmış birisi olarak çok daha fazla ceza almalırını istiyorum.. Bu ne yani, çakar açanla alkollü adamın cezası aynı para olarak...
Merceksiz xenon takanlara,sislere xenon takanlara,arka sisleri tapagaz açık gezenlere,çakar takıp birşeye benzediğini sananlara yalan yok her seferinde saygıyla anıyorum ve küfür ediyorum.
Bu cezalar az olmuş minimum 1000TL olması lazım bence.
Arka sis yakanlara çok güzel bir uygulamam var. Yazın arka cam sileceğimi kırdılar. Daha önce de uğraştıklarından komple söktüm, sadece su çıkışı kaldı o da yukarı açılı şekilde direk arkaya bakıyor. Hareket halindeyken 7-8 metreye su atabiliyor. Arka sisi açık birini gördüğümde önüne geçip sisleri yakıp kapatarak su atmaya başlıyorum, adam trafikte kaçamıyor da :D Genelde hemen kapatıyorlar.
arka sislere uzunlarla cevap veriyorum :)
Geçenlerde en çok ceza yazan polise ödül konusu açılmıştı.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...lise-odul.html
şimdi de basında şu şekilde haberler çıkmaya başladı..
o haber mi doğru bu haber mi doğru.. Eğer bu güncel haber doğru ise polisler elma ile armutu karıştırır mı.. Ödül kazanacağım diye "Emniyet şeridi ihlali yapan, çakar takan adam" yerine "gözünün üstünde kaşın var ben sana ceza yazacağım" der mi demez mi göreceğiz.Alıntı:
Başbakan Tayip Erdoğan, emniyet şeridi ihlallerinin önüne geçilmesi için emniyet yetkililerine talimat verince, Emniyet Genel Müdürlüğü teyakkuza geçti. İl emniyet müdürlüklerine, emniyet şeridini kullanan sürücülere ceza yazılması talimatı verildi. Polisleri teşvik için de en çok ihlal cezası yazanlara pirim ve tayin kolaylığı ödülü konuldu. Ayrıca yeni bir kararla, emniyet şeridi ihlali yapan sürücülerden 20 ceza puanı kesilmeye başladı.
Maganda şeridi - Hürriyet GÜNDEM
Nefret ettiğim 3 şey mor pembe abuk subuk renklerde xenon yapanlar yada minibüsçüler gibi sarı ampul takanlar ve son olarak da emniyet şeridini kullanmam ama yanımdan geçenleri görüyorum polis onları görmezde çok nadir bi iki defa gittiğimde beni çevirmesine sinir oluyorum :@
ne kadar işler orası tartışılır ama iyi olmus .