Sağ salim git gel adamım :)
Yazarsın oralardan da, herhangi bir ihtiyacın olursa ufacık bi haber yeterli, kafamız bozulursa da Clioyla geliriz :D
Printable View
Sağ salim git gel adamım :)
Yazarsın oralardan da, herhangi bir ihtiyacın olursa ufacık bi haber yeterli, kafamız bozulursa da Clioyla geliriz :D
İş veya tatil amaçlı Almanya, fransa, italya ve luxemburg'a birkaç defa gitmiş biri olarak, yabancı hayranlığından filan değil, kesinlikle tavsiyem okulu uzat, evlenecek birini bul, kalmanın yollarını ara ve geri dönme :) gerçekten medeniyet başka şey... çünkü bu ülkenin sorunları adamı verem eder. Zaten gidince kıyaslamayı kendin yapacaksın.
Gideceğin yeri çok iyi bilmemekle birlikte, okulu bitirince, uluslararası öğretmenlik yapabileceğin bir sertifikayı alarak oralarda kalabileceğini düşünüyorum..
Gezilecek yer tavsiyem, tüm Avrupa güzeldir ama vizenin schengen olacağını düşünerek, uluslarası dolaşımlı bir tren bileti al ve hostelz.com'dan rezervasyonları yaparak, Roma, Amsterdam, Luxemburg'da kalmaya bak.. Yine sorun olursa detaylı yazarım..
Evet daha ilk günden su yok donmuş borular ahah :D o değiil trenden indim mr2 turbo geçti önümden :D:D 3 dk sonra del sol arkasında v6 4 motion golf geçti :D bir tane de antika gördüm, hayatımda ilk defa gördüm öyle bir şey :D
Sağol abi teşekkür ederim ne unutması :)
Hee sana hap beni hapis :D pasaport kontrolünde 943290423 soru soruyorlar :D
ahahha bekliyorum :D
Valla sadece yolları için bile burada yaşanır yani, medeniyet gerçekten güzel, inşallah herşey güzel giderse kız arkadaşımı da alır gelirim :) yolların güzelliğinden, geçen arabalar bile o kadar temiz ki hiç yorulmamış.. bugün bizi istasyondan kalacağımız yere bir kaç kız arkadaşımz getirdi.. kız sürmüş 80.000 de megane ağzına sıçıyor arabanın tık yok ve yepyeni duruyordu :D
Doğuş oraya gitmişken gezebildiğin kadar gez redligh lar clublar barlar discolar güzel bir anı olarak kalır hayatında. herşey gönlünce olsun kardeşim
Kanka amsterdam tam senn kalemin olan bir yer bence sen gittin mi bi daha gelmezin gibi geliyor bana :D. ha orda doğuşla da görüşürseniz yolundan çıkarma onu da :D