kuleli durağının orada bir tane volvo tır cekici bekliyor surekli neden hemen cekmemişler hayret...
Printable View
kuleli durağının orada bir tane volvo tır cekici bekliyor surekli neden hemen cekmemişler hayret...
'metrobüste yolculuk yapmak facebook'a benzemez, arkadan dürterler, bildirim gelmez.'
Bana kalırsa, metrobüsler gereğinden fazla yükleniyor. :rolleyes:
3 kisi indi 5 kisi bindi 5 kisi indi 10 kisi bindi 11 kisi indi butun istanbul bindi... Lan mis gibi e5 diye bi yol vardi kullanioduk metrobusle ne trafik biraktilar ne yol sacma sapan bi is. Hic bi avantaji olmayan bi sacmalik arabasi olan hic bi kimse tercih etmez. Ben florya tarabya arasi bazen kullaniyim diorm sonra lanet ediyorum. florya-m.koy metrobusle ordanda metroyla tarabyaya geciorm arabayla full trafikte daha cabuk gidiorm. Nasi bi sacmaliktr bombos yolda bile gidemiyoki bu sacma salak otobusler okadar yatirim yapildi su sacma sapan zimbirtilara. Oranin etrafini kapatip rayli sistem yapmayi akil edemedi gerizekalilar. Arkadas ortaokul terk bi velet getir o bile akil eder ya. Cahilligin siniri yok arkadas halkimizdan once bastakilerin egitimli olmasi lazimki halkimizda dogru yola yonelsin.
Bizim halkimizda egitim alan adam surunur Allahin denyosu krosu 2 kelime konusamiyan malak insanlar sefasini surer. Nie okusun nie egitim almak istesinki cahilliklede para kazaniliyo.
Her ulkenin baskaninin illaki bir askeriye,polis,yuksek egitim gecmisi vardir da bizimkiler imam hatip mezunu fazla birsey beklememek lazim anca laftalar icraata gelince kimsenin birsey yaptigi yok.su ulkeye kattiklari tek sey din... imam hatip sayisi fen lisesi sayisini gecti otesi var mi?
madem ayırdınız tercihli yaptınız ziyan olmasın raylı sisteme geçin, otobüsleride normal şehir içi hatlara transfer edin,
seçime ne kaldı şurada biraz iyilikler yapın
Ankaradaki metrobüs neyin kafasıyla veya ne mantıkla yapılmış hala çözemedim...
O otobüslere vereceğin parayı konya yolunu 1 şerit genişletmek için kullansalar şimdi bunları konuşmazdık...