Aga hak ediyor ama youtubedekiler dikkat et sövdügüm videoların altı mübarek küfür tahtası gibi eden edene :D ama cok orjinal küfürlerim vardır ne yalan söliyim :rolleyes:
Printable View
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...aynı okul ve bölümdeymişim haberlerde görünce çok şaşırdım ve üzüldüm yakınlarına Allah sabır versin...
Allah rahmet eylesin
yanlış hatırlamıyorsam yine bir yol veya park kavgasında iki abi kardeşi dövmüşler ve boğazın sularına atıp öldürmüşlerdi.
vuran elemanın ne askerliği biter ne cezası çakıyı yedi o çocuk askeri hapishanede yatmıştım bende nöbette telefon kullanmaktan allah düşürmesin kimseyi ;)
Afyonda plakanız 03 olmazsa, hele bi de bodoslama dalana korna vs çalarsanız, devamını getirmeden uzaklaşmak gerekir. Çünkü aynısı başa gelebilir.
Bende bu sabah gördüm haberlerde. çok üzüldüm gerçekten. 2 kişiyi de bıçaklamış ötekisi de ağır yaralıymış sanırım. Merhuma rahmet yaralıya acil şifalar dilerim.
Allah rahmet eylesin:(
iki taraf içinde kötü bir son ama trafik için can almaya değmez gitti gencecik adam
Böyle olayları görünce insanın aklına trafikte yaptığı gereksiz dalaşmalar geliyor, pişman oluyoruz. Gerçekten cam bile açmadan uzaklaşmak lazım. Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır versin. Yaralı arkadaşta inş. en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Allah rahmet eylesin, yazık olmuş delikanlıya.
herkesin başına gelebilecek çok riski bir durum. en iyisi, gayet rahat olup yol vermek.
Okumuş ama adam olamamış şerefsiz her ne olursa olsun ne küfür ne günah işlenirse allahın verdi canı hangi hakla alıyorsun şereffsizz başınız sağolsun rabbim verir cezasını elbet
karşı taraf kalabalıksa hayatta inmem , bizim araba kalabalıksa da hayatta indirmem karşı taraf panikleyip bıçak sopa ne varsa sallıyor ondan sonra sonuç böyle oluyor , muhtemelen dayak yiceğini düşünüp panikledi rastgele savurdu bıcağı