arkadaşlar 0 olarak almayı düşünüyoruz karasız kaldık kara verelim nedir ne deyildir yardımlarınızı bekiyorum![]()
arkadaşlar 0 olarak almayı düşünüyoruz karasız kaldık kara verelim nedir ne deyildir yardımlarınızı bekiyorum![]()
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Aralarında farklı olan bana göre A serisi
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
yeni kasasıyla gerçekten çok farklı bir imaja büründü bunun yanı sıra Mercedes kalitesi ise göz ardı edilemez, bende A serisi diyorum![]()
A serisi bence tasarımıyla diğerlerinden farklı olduğundan ve hoşuma gittiğinden onu tavsiye ederim...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Hangisini en donanımlı alabiliyorsanız onu almalı.. Ama maddi sıkıntımız yok diyorsanız Mercedes her şekilde 1 adım önde.
a serisinde görüntü var sadece geri kalanlar reno kalitesinde Bence iç aksam hele kokpit plastik aksamı mercedese yakısmayan kalitede bu sınıfta objektif olmak gerekirse audi kalitede 1. sırada benim icin, bmw de M/// Paket dısında tercih etmezdim farları pörtlek göz gibi.
belki marka fanatizmi, bilmiyorum ama eğer bu üçünden birine karar vermem gerekseydi gözüm kapalı yeni A3'ü alırdım, çok beğendim arabayı.
öyle işte.
tesekkur elr arkadaslar sanırım a serısınden yana tercıhımızı kullanıyoruz
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)