Arkadaşlar bugün sitemizden Mps nickli Kadir arkadaşımız altta ilanı bulunan araba için İstanbuldan kalkıp Antalyaya gitti. Arabanın ufak tefek hasarları olmuş daha önce onları bilerek gitti zaten. Ama aradığında araba için temiz hiç bir problemi yok demişler. Kadir de kalktı gitti. Sonra beni aradı bunun yağ çubuğunda üfleme var normal mi diye. Bana normal gelmedi. İzmirdeki Volvo ustası Ercan abiyi aradım söyledim geçmiş olsun üfleme olmaması gerek dedi. Antalya da Devrim ya da Devran servis var orada Apoya göstersinler benden selam söylesinler beni arar ben konuşurum zaten dedi. Kadiri aradım bunları söylemeye. Kadir Alper ben bunları dövecem fiyat için 36 demişlerdi şimdi 38 diyolar dedi. Kadir dedim böyle böyle Ercan abi bunları söylüyor dedim. Ya bırak arabayı dışarı tenteye çekmiyolar bu arabalar özel sen anlamazsın ne bakacaksın diolar. Göstermek istiyorum diyorum kaparo ver götürelim baktıralım diyolar. Telefonda sorun yok dediler farlarında sorun var değişmesi lazım servis 5500 lira fiyat verdi diolar dedi. Sahibini bekliorum en son fiyatı konuşucam dedi kapattı. 1 saat sonra aradım biz dönüyoruz hem fiyatta anlaşamadık hem de arabayı göstertmiyolar dedi. Galerici denen hıyar bi de bak gördün mü ben adamı Antalyaya böyle getirtirim hem de böyle arkana baka baka yollarım iki gün sonra da arabayı 35 e satarım sana inat demiş. Böyle adamlardan uzak durun ya da ustanızla beraber gidin bakın derim. Ama galerici biraz sycho söyliim.
İlanı budur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06436016/detay