pm cevapladım ;)
Printable View
pm cevapladım ;)
Yalın net veya uydunet kullanıcısı var mı ,fiyat performans olarak değerlendirebilir mi ?
8 mb e kadar limitsiz internet + d-smart maxi+HD paket + kablosuz modem + aktivasyon ücreti aylık = 69 TL
yalın hizmeti almak isteyene bu pakete ek aylık 10 tl ile telefonsuz internet
tahahütü olanlar için tahahüt bozma cezasının 120 tl sini indirim olarak dsmart karşılıyor.
ankara da düşünen varsa dsmart bayisiyim her konuda yardımcı olurum.
D-Smart - Kampanyalar - İnternet Fiyatına D-Smart HD Maxi + Limitsiz Fiber İnternet Kampanyası
adsl de performans tamamen alt yapınızla alakalı biraz
benim şuan modemde 16mbit goruyor ki onceden sorun yaşadığımda sağolsun onder yardımcı olmuştu
evde birden fazla cihaz nete bağlı iken online oyun video vs hiç sorun yaşamıyorum
şuan %50 kampanyası ile 30 kusur oduyorum
Teşekkür ederim by_BuRoCk, hayırlı işler diliyorum size de.
Superonline acayip bir firma. Daha önce netteki bi kampanyası için telefon ettim bilgimiz yok yu an dediler. Şimdi sitesine bakıyorum şartlarda "Kampanya 1 Ocak 2012 – 3 Eylül 2012 tarihleri arasında geçerlidir." yazıyor :)
Arkadaşlar yalın internet ile normal Adsl arasında performans farkı yok aynı sistem sadece çevir sesi yok
uzun süredir smile adsl kullanıyorum ve yeni adı sanrım dnet gibi birşey oldu. eskiden gayet iyi ve bağlantı hızı güzeldi ancak son zamanlarda bağlantı kopmaları ve yavaşlama problemleri yaşıyorum.
***** sorun olduğunda telefonla aradığım zamanlarda ise müşteri danışmanları doludur diyip kapanıyor telefonlar. 1 saat sonra ulaşınca bölge de çalışma yada telekom kaynaklı sorun var diyorlar ama o 1 saat zaman zarfında yan komşunun ttnet wireless ile ben nete bağlanabilir oluyorum kısacası hizmet anlayışı çok kötü oldu.
Dnet yada smile kesinlikle tavsiye etmiyorum ve bende ay sonu araştırmalarım sonucu superonline geçiş yapacağım. digiturk uyelikleri olanlar içinde superonline üye olduktan sonra bir şifre veriyorlarmış ve yanlış hatırlamıyorsam digitürk 4 yada 6 ay %25 indirim şansını veriyormuş..
Ttnet kullananlar için çok avantajlı olan 24 ay taahhüt karşılığında 2 ay ücretsiz 10 ay indirim kampanyası mevcut. Bu kampanyada sınırsız paket için ilk 2 ay ücretsiz, sonrasındaki 10 ay boyunca 39,90 tl ödüyorsunuz. Bu sayede 24 ay taahhüt karşılığında toplamda yaklaşık 350tl indirim almış oluyorsunuz. Taahhüt verip kampanya isteyenlerin bence kaçırmaması lazım.
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > TTNET
d-smart kampanyasında bir de ayrıca telefon hattı açtırıp ödeme muhabbeti var mı ?