2012 çok kötü geçti bnm için en kötü hatta ,yılbaşınıda kızla geçirdim ama yinede bitikti bütün sezon :D
yılın streetfighterı kelalper
Printable View
2012 çok kötü geçti bnm için en kötü hatta ,yılbaşınıda kızla geçirdim ama yinede bitikti bütün sezon :D
yılın streetfighterı kelalper
ömrümün en boktan senesiydi. 2013 daha kötü olursa diye korkuyorum
Yılın en spontane gelişen herkesin şaka sandığı buluşması : şanzelize meeting
Yılın en saldırısı : renault forumuna toros atar
Yılın en çok modem resetletip yusuf attıran ve rekor kırdıran konusu : q465şm12fgm diye bişeydi sanırım
Yılın en cupra ili : adana
Yılın en kanatlıları : uc-hulk-bazooka-ars2000
yılın en gece konusu : gece çalışan üyeler buraya
Yılın en moderatörü : Tabi ki Cem reyiz.
Yılın en dizisi : fıtıfıtıfıtı işler güçler
Yılın listelerin en başında geleni : iko ilker (ilk harfini ünlem yaptığından dolayı sanırım )
Yılın en basığı : haram basık airciler :D
Yılın en mevzu çıkaran konu tipi: Satılık ilanları
Yılın en göz alan ikonik süpersportu : Ice supra
Yılın en fiyakalı aracı : 997TT murat abinin GTR
Yılın en app'si :beşiktaş baskı
Yılın en büyük erişim problemi : geçtiğimiz günlerde yaşanan foruma 1 gün ulaşılamama sıkıntısı.
Yılın en ateş eden konusu : TR'de basık araçlar
Yılın en basık sözü : coilde pay var.
Yılın en bu sefer güldürmeyen konusu : komik resimler 2
Yılın en swf'si : bi bitmediniz a...
Yılın en nefret edilen smileyi : dragger smile
Yılın en yaş ortalaması düşüren konusu : yaşını söylemeyen üye banlanacaktır.
Yılın en çok art arda açılan konusu : tüvtürk yardım
Yılın en çok tıklanan başlığı : sohbet
Yılın en çok okunmayan konusu : forum kuralları ve satılık kuralları
Yılın en çok açılması gereken konusu : iddaa başlığı
Yılın en foto paylaşanı: uqr
Yılın en ayarı kaçan konusu : Kıskanma favorilerini paylaş (beğendiği ilanı paylaşıyor millet)
Yılın en ramazanda milleti pideban ile yoldan çıkaranı: Mustafa abi.
Yılın en huzur kaçıran mevzusu: ımeı kaydı mevzusu
Yılın en başarılı organizasyonu : pistgünleri
Yılın otoyıkaması : autojoy
Yılın en s2000'i : SUStalı
Yılın en medyatik ünlüleri : fox tv s2000 videoları
Yılın en Teknik moderatörü : Ranthor ozan abi (siteye yaptığı onlarca geliştirme)
Gangam style taklitciligi...
Yilin en fenomeni Behzat Ç, bu yilda fenomenligini korudu.
Bu yil benim icin cok riskliydi, kotu ama sonu iyi biten bir yildi, umarim 2013'u daha sansli geciririz..
Ticari olarak bakarsam fena değidi buna da şükür dedik ama 2013 daha kötü olcak galiba hakkımızda hayırlısı artık
Ticari olarak cidden piyasa çok kötü. Özellikle lojistik, nakliyat. İşi geçtim, çalıştığın insanlar bir tuhaf, herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor :(
Tır aldık işler kötüye gitmeye başladı, elimdeki araçtan oldum. Umarım önümüzdeki yıl iyi olur.
imeyici yusuf reyizi unutmuşsunuz :)
yılın en iyi gözlem yapan ve ust baş fiyat verip videodan sürücünün vale olup olmadığını anlayan üyesi ? acaba kim.
banned.
2012 berbat dı başıma gelmeyen kalmadı nerdeyse
Isler gucler zayifti bu yil 2013 insallah bol kazançlı geçer
Birde bu yilin en muhalifi behzatç
Tartışmasız yılın en çok mesaj ( boş ) atanı kemal köker..adamın sitesine üye olduk banladı bizi..yav hangi konuya girsem bir veya birkç mesajı vardı :D hatta mesaj sayısını bile düşürdüler yine de devam etti :D
edit...
yanlis post :)
Okulu bitireli 1 yıldan biraz fazla olucak. Çalışmamazlık yapmadım çalıştım ama düzgün bi şirkette dikiş tutturamadım.Ya şirket işi bıraktı,ya işe başlandı şantiye sahası kapandı,farklı tahlihsizlikler oldu,yurt dışına Basraya gidicektim ama bi türlü projeye başlanamadı 3 ay beklediğimle kaldım sonra başka bir yurt dışı işi çıktı 3-5 yıl arası kalıcam diye gittim 1.5 ay sonra çalışma izinlerimiz iptal edildi Türkiyeye zorunlu dönüş yaptık. Okuldan sonra sırasıyla; Mersin(staj yerim),İskenderun,Çeşme,Arnavutluk,Urla,İst.Şile, Antalya kemer sonra bidaha İst. Riva ve son olarak şuan Didimdeyim. En çok koyanda o kadar zor işlerde çalıştım ama bikere bile mikerim işini lan deyip çekip gitmedim :D kimse beni kovmadı :D ama hiç bi işim düzgün gitmedi. Yani kısacası benim hayatımda en şanssız yılım 2012 olarak anılarıma geçti . Kurşun döktürecem valla bu ne basiretsizlik :D 2013 yılının kendim başta olmak üzere bütün arkadaşlarımında şanslı yılı olmasını istiyorum.
Bukadar olumsuzluğa rağmen hiç isyan etmedeim. Rıskı veren ALLAH. Vardır bundada bi hayır dedim,geçtim. En azından sağlımız yerinde.En kötü yılımız böyle olsun diyorum napalım :)
Cok cok kotu bir yil gecirmeme ragmen yeni yildan umitlerimi kesmiyorum
Yilin en sansli kazi kazancisiyim herhalde forumda :D
en dip fiyat çekeni = gürsel abi saygılar :D
en bitmeyen projesi : rs2
yılın guresi eray yumsel ppr kaan abi :D
yılın (belki de forum tarihinin) en uzun post sahibi: zeon :D
yılın; yazılarına katılıp katılmamakta en kararsız kaldığım üyesi: drahte1905
yılın en fazla araç değiştireni: nightfiş :D
yılın en hızlısı canlı izledigim - msky
yılın merhumu- azer bülbül
yılın en çok üzüldügüm olayı-suriye uçagımızı düşürdü
yılın en kötü tasarımları