edit...
yanlis post :)
Printable View
edit...
yanlis post :)
Okulu bitireli 1 yıldan biraz fazla olucak. Çalışmamazlık yapmadım çalıştım ama düzgün bi şirkette dikiş tutturamadım.Ya şirket işi bıraktı,ya işe başlandı şantiye sahası kapandı,farklı tahlihsizlikler oldu,yurt dışına Basraya gidicektim ama bi türlü projeye başlanamadı 3 ay beklediğimle kaldım sonra başka bir yurt dışı işi çıktı 3-5 yıl arası kalıcam diye gittim 1.5 ay sonra çalışma izinlerimiz iptal edildi Türkiyeye zorunlu dönüş yaptık. Okuldan sonra sırasıyla; Mersin(staj yerim),İskenderun,Çeşme,Arnavutluk,Urla,İst.Şile, Antalya kemer sonra bidaha İst. Riva ve son olarak şuan Didimdeyim. En çok koyanda o kadar zor işlerde çalıştım ama bikere bile mikerim işini lan deyip çekip gitmedim :D kimse beni kovmadı :D ama hiç bi işim düzgün gitmedi. Yani kısacası benim hayatımda en şanssız yılım 2012 olarak anılarıma geçti . Kurşun döktürecem valla bu ne basiretsizlik :D 2013 yılının kendim başta olmak üzere bütün arkadaşlarımında şanslı yılı olmasını istiyorum.
Bukadar olumsuzluğa rağmen hiç isyan etmedeim. Rıskı veren ALLAH. Vardır bundada bi hayır dedim,geçtim. En azından sağlımız yerinde.En kötü yılımız böyle olsun diyorum napalım :)
Cok cok kotu bir yil gecirmeme ragmen yeni yildan umitlerimi kesmiyorum
Yilin en sansli kazi kazancisiyim herhalde forumda :D
en dip fiyat çekeni = gürsel abi saygılar :D
en bitmeyen projesi : rs2
yılın guresi eray yumsel ppr kaan abi :D
yılın (belki de forum tarihinin) en uzun post sahibi: zeon :D
yılın; yazılarına katılıp katılmamakta en kararsız kaldığım üyesi: drahte1905
yılın en fazla araç değiştireni: nightfiş :D
yılın en hızlısı canlı izledigim - msky
yılın merhumu- azer bülbül
yılın en çok üzüldügüm olayı-suriye uçagımızı düşürdü
yılın en kötü tasarımları