katalizör ile ilgili bir bilgi bulamadım katalizörsüz araçlar tüvden geçebiliyor mu ? araç 2000 model egsoz emisyon uygun belgesini dün aldım ...
Printable View
katalizör ile ilgili bir bilgi bulamadım katalizörsüz araçlar tüvden geçebiliyor mu ? araç 2000 model egsoz emisyon uygun belgesini dün aldım ...
sag sol rotil boslukdan kaldım bende bugun :D
sağolun bilgilendirmeler için yıl başına kadar biraz kapalıda yatsınlar sabır gerek az daha :)
Katalizör iptali yapan bir arkadaş 2 hafta önce geçememişti. Riske atmamak en iyisi.
İzmir'de birkaç kez uyarı almıştım polislerden. Vizeye girceğimi söyleyince ceza yazmamışlardı. Ama vizeden geçmiyor bilgin olsun.
Birde vize tekrarı yapacaklar için angarya çıkarmışlar. Eskisi gibi hemen yaptırıp geçemiyorsun. Tekrar randevu alıyorsun.
Yılbaşına kadar sıkı olma sebepleri nedir ? Yani durup dururken özellikle son 1 aydır başlayan çevirmeler yılbaşına kadarmı bu sıkılıkta devam edecek ? Sonrasında eski sistem devammı bilgilendirirseniz sevinirim.
Birde Jant renginden dolayı yazabilecekleri ceza varmı ?
adı üstünde onlar sizin gözlemleriniz doğrusunu öğrenmek için bir bilene sorun ve insanları bilmediğiniz konularda yalan yanlış yönlendirmeyin.
bir araç aldığında önce jant tesisat takan milletiz eksik bakımı varmı insan ve çevreye zararı var mı bakmak baktırmak yerine,