numaram aynı istediğin zaman arayabilirsin satış ofisine geldiğinde girişteki kızlara beni aramalarını söylersen ararlar şantiyedeysem gelirim yoksam söylerim ne gerekiyorsa yaparlar sen gel ben elimden geleni yaparım merak etme
Printable View
1+1 45 48.000 TL
1+1 50 53.000 TL
2+1 75 80.000 TL
2+1 80 85.000 TL
Burası da MYES GARDEN zaten :D
Yanında boş arazı bulmuşlar, 1 blok daha yapıyorlar, adı ESMİA olmuş. İçiçeler yani, birlikte 1 site oluyor.
Valla haklısın:) özellkle Beylikdüzü Tatilyadan yürüyerek gittim, etrafı tanıyayım diye. Şehitler parkına kadar herşey normal gibi. Parkı geçince tuhaf manzaralar ayyuka çıkıyor, Abartmıyorum, Elemanlar elinde kelebek-çakıyla, tesbihle dolaşıyorlar.
Yanlış anlaşılma olmasın, kimseyi küçümsediğim hor gördüğüm yok, ama durum da ortada arkadaşlar.
Lakin bu proje parka gelmeden hemen sağda boş bir arazı var, orada yapılacakmış.
o bölgedeki en ideal alanlar bana göre kısa vadede beylükdüzü megakent kısmı uzun vadede silivri olucak..
megakent de eğitim vadisi denen bir proje vardı belediye çok büyük devasal bir alanı sadece eğitim projesine ayırmışdı kampüsler okul binaları v.b henüz daha bir temel bile atılmadı ama şu anda oraya çok büyük bir altyapı çalışması yapılıyor ve sırf o proje için o alandaki benim bildiğim birkaç villa projeleride iptal edildi..
Eğer o eğitim vadisi hayata geçerse megakent kısmı her alanda coşar biraz daha elitleşir biraz daha sosyalleşir evler prim rant yapar v.b
İhlas bizim evler yapilariyla ilgili bilgisi veya duyumu olanlar var mı, ozellikle emre abiye bu sorum. Bizimkiler ihlas bizim evler 5den ev almışlar, ocak 2013 te teslim edecekler ama ne nedir bilmiyorum. Sanırım baya da uzakmis istanbula :)
Fore kazıkçıyım nickten anlaşılacağı üzere.. Bu biraz fazla genelleme olur. Avrupa yakası için doğru denebilir ama Anadolu yakasında inanılmaz sağlam zeminler var.
Hatta Avrupa Yakası'nda da, levent, levazım çok sağlam zeminlerdir.
Herhalde bugüne kadar kazık yapmadığım semti kalmamıştır İstanbul'un...
Hatta şu an Gül İnşaat'ın Bahçeşehir'de bir projesi var, sanırım kazıkçınız aynı:) Çok sağlam bir zeminle uğraştılar duyduğum kadarıyla:)
--------------------------------------------------------------
Geri kalan konuda ise, Esenyurt ve civar bölgelerde neredeyse kazıksız bina yok denebilir. Bazıları tamamen hakkı verilecek yapılıyor, bazılarında ufak şişirmeler var denebilir.
Bazi bölgeler var, bırakın 20-30 metreyi, 70-80 metre derinliklerde kayma eğrilerinin bulunamadığı yerler var. Tabi şu var, teknik olarak kazıkların her zaman ana kayaya soketlenmesi gerekmemekte, proje ile alakalı bir durum.
Sonuç olarak sağlam bir zemin var diyemez tahminimce kimse, önlemler alınarak birşeyler yapılıyor.
Çevre olarak, ciddi anlamda hızlandı son 1-2 senedir. Özellikle Esenyurt tarafı, Osmanlı ve Pusula'nın olduğu yerlerde de yol çalışmaları başladı. O yol karşıdan gelip havuz tarafına bağlandığında da, ortalık baya bir toparlanmış olacak.
Ukra'yı bilmiyorum ama Fi tam bir muamma oldu. Ne yaptıkları yıkılıyor, ne el değiştiriyor. Olduğu vaziyette duruyor kabası bitmiş halde. Innovia tarafı için değil ama muayene istasyonu taradı hiç kıpıradamadan yerimde duruyor.
Alınmaz değil asla, Müteahhit eğer güvenilir ise alınır. Ama Makrom mu olur, Babil mi olur, Osmanlı mı olur orası alıcıya kalmış.
O bölgede İsthanbul'a da bakılabilir derim şahsen.. En azından ben beğeniyorum..
Satış sözleşmesinin Noterde olmaması,
henüz ortada onaylanmış projeyi geçin, maketi, dergisi, broşürü bile olmaması,
Firmanın bitmiş bir projesi olmaması
ve 2yıl teslim tarihinin çok uzun olması sebebiyle, kısacası güvenemediğim için vazgeçtim.
g*tüm yemedi, risk alamadım :)
100 bin lira altı ev arayışım devam ediyor.
Tarık Kiralık düşünmüyorsun dimi?
O taraflarda
karşı taraf ilgi alanın dahilindeyse şehrin merkezine uzak ama çok nezih genelde emeklilerin olduğu kurtköy ve o civarlarda güzel siteler var ama merkeze bostancıya falan baya uzak.. bende orda bir ev sattım alanım değildi ama müşteri bizim yapdığımız residence takas olarak verince tanıdıkdıda kıramadık.. ben beğenmişdim gittiğimde siteyi sessiz sakin belli bir eğitim ve kültür kesmine sahip genelde emeklilerin olduğu yerlerdi.. sabiha gökçene baya bir yakındı :) .. bu arada ordaki evi 120 bin tl ye satmışdım geçen kış.. sitenin güvenliği kendi içinde yürüme alanı oturma kamelya yerleri her dairenin bir arabalık kendine ait yeri apartmanda çift asansör falan vardı..
bir daha git evi bulabilirmisin dersen hayatta bulamam :)) bir ev nasıl bir şey onu görmeye gitmişdim birde satmaya gitmişdim ikisindede kaybolmuşdum.. :)
Darkmoon abi, alıntı yapmamissin dolayısıyla benim soruma cevaben yazdığını düşünüyorum :) 120 bin tlye sattığınız ev salt fiyatı miydi yoksa rezidans+120 mı? Bide 3+1 mı? Hem 3+1 hemde salt 120 bin tl ise vay pederin basına gelenler :D
Zaten bizimkilerin tercih etme nedeni nezih bir ortam için. Çanakkale gibi sakin yerden gelip, İstanbul kesmekesligini çekmek zor olurdu :)
@hfk telden giriyorum alıntı yapamadım, cevap için teşekkürler.
tarik arkadaş için yazmışdım kurtköydeki önödeme olarak aldık bize dediği 140-160 bin tl eder demişdi biz oralara çok uzağız bilmiyorduk itimat ettik aldık sonra satarken oralar o fiyatta değilmiş en azından o sattığımız yer o fiyata değilmiş kurtköy çok büyük bir yer ve çok farklı kalite ve donanımda siteler var.. 120 bine sattım o parayı ön ödeme saydık..
tarık 140 150 tl aralığında başaksehir 5.etap 90 lık dairelerden de bakabilirsin...
Innovia'dan geçen sene topraktan daire aldım... Arasıra yolum düştüğünde uğruyorum. İnşaat süreci gayet güzel gidiyor. Bizde inşaat yapıyoruz. İşi bilen biri olarak yapılan işe saygı duyuyorum. Bana göre semtlerin kötü izlemini silen yapılarıdır. Innovia Beylikdüzüne değer kattı inşallah Esenyurtta yapılacak olan siteler de o semte değer katar. İnsanlarımız biraz sabit fikirli olduğu için düşüncelerini değiştirmek zor oluyor.
Geçen gün makrom ev için müşteri hizmetlerini aradım. üniversiteli kampanya ve 1+1 ve 2+1 için. haftasonu gdip bakacaktım. dün görüştüğüm müşteri temsilcisi aradı... Toplantı yapılmış binaların ruhsatı yokmuş. satışı bu şekilde yapın sölemeyin kimseye filan denmiş. onlarda itiraz etmişler... 15 kişilik satış ekibi işten atılmış... Esenyurt ve beylikdüzü tarafından alacağınız evler için gidip belediyeye ruhsatları araştırın dedi kadın. satış ofisinde size ruhsat gösterirler fakat siz belediyeye gdip ordan bakın dedi. tuzla içinde aynı şeyi söyledi. ben daha dikkatli davranacağım ve makromdan uzak duracağım gibime geliyor. bilgin olsun aldıysan veya alacaksaan belediyeden ruhsatını gör öyle hareket et...
işten kovuldular firmaya *** atıyolar diye düşünmüyor değilim fakat insanın içine kurt düşüyor. bilgi amaçlı yazayım dedim..
Ukra İnşaat iflas erteleme istedi geçen hafta; bilginiz olsun..
Ukra naat iflas ertelemesi istedi - Hrriyet EKONOM
Osmanli insaati tavsiye etmiyorum. 1.5 yil once bana gelen 70k kadar ceklerini yazdirdim, 4-5 ay surdu tahsil etmek..
5 aylik cek aliyorsun e bir de odenmiyor 4-5 ayda tahsil etmek icin ugrasiyorsun ediyor sana 1 sene, su cek kanununu bir daha gozden gecirsinler. Hapis cezasi kalkti millet evragini odemiyor