gece gece tövbe yarabbii. 21 aralık feyk diye bağarıp duruyoruz. adamlar gerçek sanıp neler yapıyorlar.
Printable View
gece gece tövbe yarabbii. 21 aralık feyk diye bağarıp duruyoruz. adamlar gerçek sanıp neler yapıyorlar.
Bunu satanı değil bundan alanı bulmak lazım :)
Allah seni bildiği gibi yapsın emi pis katil :)
valla yanlız değilmişim katliam değil bence amacına ulaşılmış proje benzemişmi benzemiş jatlar değişse birde basılsa vallaha binmem demem ben bu arabaya her en kadar Lambo Doorları sevmesemde
gözümü kapatıp içine otursam arabaya hayran kalırım ...ama dışarı çıkınca ne olur orası muamma
İçi güzel olmuş hakkaten.
Gereksiz bir iş olabilir ama benzetmiş az çok, işçilikta güzel gözüküyor yamuk yumuk değil en azından orantılı hatları.
Uygun bir jant seçseymiş güzel gözükürmüş.
Bian arabayı alıp Bilal Göregen den ben hatay dört yoldan buraya geldim şarkısıyla piyasa yapasım geldi:)
arabanın ilk fotolarını ben ekledim. muazzam bir işçilik var üstünde. tek bir hata bile bulamazsınız. ama del sol gibi bir arabaya neden böyle birşey yapılır ona bişey diyemeyiz tabi :)
bu arabaya binmem ama işçiliği güzel gözüküyor :D içi de hakikaten güzel olmuş. bir tek direksiyon göze batıyor, 10 liralık oyuncak arabaların direksiyonları gibi gözüküyor buradan ama olmuş mu olmuş :D
Aracın üstünde B16 var nadir olan çift airbagli ve otomatik vites :)
Para sahibinin zevk sahibinin :)
şanzıman hakkında bir bilgi var mı? ya da vti a otomatik şanzıman takılır mı diye sorayım , olursa hangi aracın şanzımanı uyar:)
Çok enteresan milletiz
Millet manyak yaa...
Akülü lamboya benziyor valla ben hiç beğenmedim haliyle....
bence harika. renk ve jant değişşe. dip basılsa dahada göze gelir
vallahi benim aklıma gelmişti lomborgini ye b16 swap lamak .
Aracc Delsol degill Adana da yesilevlerde dejavu tarafindan halisahanin otoparkinda yapiliyordu.. baya uzun bir zaman harcadilar (nitro aracimi kaplatirken gordum ) normal crx hatta bende video vardi aracim kaplanirken oda arkalarda gorunuyordu bulabilirsem eklerim ;)