çiziklerin altı macun mu bana mı öyle geliyor arabanın sol yanı komple macun olamaz heralde ...
Printable View
çiziklerin altı macun mu bana mı öyle geliyor arabanın sol yanı komple macun olamaz heralde ...
sen önce adam ol ondan sonra senle arakadaş oluruz istanbul arabaları kötüya hani şimdi benim avatarımda araba yazmayınca ne oluyo arabasızmı oluyorum sen benim yaptıgım cuprayı video izledigin sitelere ah cupra yaz bak ondanasonra kimin arabası pertmiş kim araba yapımıyomuş bak bura çocuk parkı degil
Alparslan arkadas sen araba yapamıyorsun dememişti bence gereksiz gerilmissin
ateş olmayan yerden duman cıkmaz ama 2 kapı degişimi bile düşündürür
2000 rakımda 400 hp olayına takıldım heralde gitmeyen rcz ile denediniz gittigi kanısına böylemi vardiniz erzurumda ki böyle bir düşünce oldu 400 hp fln neyin kafasını yaşıyorsunuz stock cupra da 2. si istanbulda ki araçları boklamaya kalkmışsın bu mudur yani haklı olmak 3. olarakta insan büyüğünü kücüğünü bilmeli
Değerli arkadaşlar Taha'yı yalnış anladınız. Kesinlikle saygısızlık yapacak birisi değil. Umarım bu anlamsız polemik son bulur. Birbirimizi kırmaya gerek yok Bende araç alacak olsam bu kadar uygun fiyatlı bir araç görsem alma konusunda tereddüt ederim. Araştırma gereği duyarım. Araç ile ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. Almayı düşünen arkadaşlar olursa gelsinler misafir edelim.
Araç yaklaşık olark 320 hp lerde vetramerde pert kaydı yok hasar kydı var kapı deyişimi altta görünen macun deil karşi tarafa sürtmeten oluşan karşıdaki nin boyasi ona çıkmış o kadar macun olsa okazada çogu dökülür ve aracın ilk kazasıymış tabi o araç satilmasada arkadaş aracını çok seviyor ve zvkle biniyor
Satmasının sebebbi ABD den 1.8 ve 2.0 tsi ve tfsi ww cc araclara takilabilen APR tunet 360 hp lik komple kitini ve karbon fiber çamurluklar ayna muhafazası hava kanallı difizör ve arka spoyler hava filitre kiti yağsogutucu büyük intercol tamkit forge dump valve vsvs getirtti cc alıp yükleyecekmiş apr kitin ilanı sahibimden comda var
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8022844/detay/
Bu arad bu aracın fiyatı 40000 tl sradan binek araç yani ferrari deil porshe deil 1.4 tyotodan daha ucuz belkide daha düşük bir araç kalite olarak seat sonuçta e kadar ne olacak 500 hp olsa neolur spor araba sadece güçlü olmakla olmaz bunun durması kalkmasi kırması bunlar sıradan araçlar çok kaliteli bir spor aracın fren sistemi okadar tutar birbirimizin kalbini kırmaya deymez ben söliyim ilandan çeksin satmasın kimse kimsenin kalbini kırmasın zaten kendisi pek ilgilenmiyor sadece ilanakoymuş bekliyo aracada bindiyi falan yok garajda yatiyo
Bu arad bu aracın fiyatı 40000 tl sradan binek araç yani ferrari deil porshe deil 1.4 tyotodan daha ucuz belkide daha düşük bir araç kalite olarak seat sonuçta e kadar ne olacak 500 hp olsa neolur spor araba sadece güçlü olmakla olmaz bunun durması kalkmasi kırması bunlar sıradan araçlar çok kaliteli bir spor aracın fren sistemi okadar tutar birbirimizin kalbini kırmaya deymez ben söliyim ilandan çeksin satmasın kimse kimsenin kalbini kırmasın zaten kendisi pek ilgilenmiyor sadece ilanakoymuş bekliyo aracada bindiyi falan yok garajda yatiyo
üstad kimsenin yapmadığı şeyi yapmışsındır saygı duyarım araban iy yürüyordur bişe diyemem emek var sonuçda sen niye üstüne alıyorsun bütün hile hurda işler istanbuldan çıkmıyormu ben çok şahit oldum halen daha forumda konuları görüyoruz boyasızdır diyen adamların arabası pert çıkıyor buna istinaden söyledim ben hiç istanbuldan araç konusunda ticaret etmeyi düşünmedim sıkıntı oluyor sende az çok biliyorsun gereksiz konuşmalar yapma rica ediyorum ben kimsenin arabasını kötülemiyorum umarım anlamışsınızdır
komik!
rcz ile yüklü cupra gidermi saçmalamayın hiç bi gün deneme tenezzülünde bile bulunmadık 2. si üstteki msjda açıklama yaptım 3. sü ben büyüklerime hiç bi zaman saygısızlık etmedim etmemde beni tanıyan tanır sizlerden öğrenecek deilim gereksiz bi tartışma oluncada kusura bakmayın laf yutacak deilim
Cupra istiyene 2008 hatasiz stage 2+ plus verelim... Bu arada cuprada iki kapi degismesi benim hozumde epey buyuk sorun olur...
Adamın iki kapısı değişmiş ona görede fiyat istiyor zaten 40 bin tl'ye cupra olabilir mi neticede, ağır şekilde pert olup toplanmışına neredeyse o paralar isteniyor. 40 bine düzgün polo gti, ibiza cupra alınamıyor.
Ne kadar gereksiz uzatılmış bir konu.
bencede istedigi fiyat ortada artık birbirinizin mallarını bokslamaktan vazgeçin :)