likitleri denizlide 20 liraya satıyolar ve bnm kullanımıma göre 15 gün falan yetecek bana ayda 40 tl masrafım olacak bugün 4. günüm ve aklıma sigara gelmiyo
Printable View
Tadı içimini ben beğenmedim...Bana uymadı diyebiliriz..Her şey irade'de bitiyor zaten...Bırakmak istedikten sonra...
valla denemekte bi şey kaybetmeyiz
cigerleri kurtaralım derken birde beyin girdi işin içine. yakında iyice sıyırıp bla bla blaaa diye dolaşıcaz ortalıkta.
ama buna da böyle bir şey demişler. en iyisi herkesin dediği kafada bitirmek.
Champix kalp krizine sebep oluyor
Yılların tiryakisi,günde 2 bucuk üç paket sigara içen babam bu elektronik zımbırtı sayesinde 15 gündür sigara içmiyor.Farklı nikotin oranları olan kartuşlar mevcut,belli bi zaman geçtikten sonra sıfır nikotinli olanına doğru yönelmek gerekiyor.Normal sigara bagimliligini birakip buna bagimli hale geliyorsunuz yine bana pek sağlıklı gelmiyor valla umarım normal sigara kadar zararlı değildir.
işlerini baltalayan her ürüne bişey diyorlar diyecekler,haber cıkartacaklar,bu devlet normal sıgaradan aldıgı vergının neden dusmesını istesin? o yuzden (champix ) sıgarayı bıraktıracak vergıden olacak devlet baba,elktronık sıgara zararlıda olsa normal sıgaradan daha zararlı degıldır ama malıyet cok daha aşada kullanıcı ıcın,ıstermı baba vergısını alamasın senden,gıt 10 tl ver yarısı vergı olsun baba işini gorsun vs vs
ne güzel 3 ay bırakıp hiç içmemiştim. ilk günlerde fena ızdırap erdi ama sonrasında yeniden doğmuş gibi olmuştum. nasıl olsa isteyince bırakıyorum diyerek bu günlere geldik.
Ben gittim 600 Küsur para verdim şu Allen Carr a
A'dan Z'ye sigara - Allen Carr Türkiye, Sigara Bırakma Merkezi, Sigarayı nasıl bırakırım?
Tam 5 gün içmedim ki bu benim için rekor... 5 günün sonunda wc de içen liseliler gibi
garaja gidip çekmeye başladım. Bizimki biraz da el alışkanlığı. Canım sıkııyor diye yaktığımı
çok biliyorum.
Şöyle güzel bi iskenderden, kebaptan, künefeden, yağlı bi yemekten sonra..
Rakıyla,viskiyle genel olarak tüm içkilerle..
Hırslanınca sinirlenince..
Bırakanlar bunlara nasıl karşı koyuyor gerçekten anlam veremiyorum.
Hiç uzun uzun yazmıcam ben kullanıyorum eşimede aldım gercekten cok güzel birşey normal sigara içmen mumkun degil sonrası. Bırakmak ıcın birazda iraden varsa cok ideal uygun.. Hatta ben tamamen bıraktım suanda elektronık sıgarayıda bıraktım kendımınkını satabilirim isteyene :)
cihazı falan bırakın beyler kafada bitirin
neredeyse 1 sene oluyor bir hastane ziyareti sonrasında çöpe atalı paketi
bazı şeylerden ders almak için illaki başınıza gelmesini beklemeyin
valla günde 3 paket marlboro kırmızı içiyorum elektronik sigara aldım markası green smoke 1 ay hiç içmedim diyebilirim sonra tekrar başladım stres gibi nedenlerden bencede kafada bitirmek gerekiyor babamda günde 2 paket bazen daha fazla içiyordu marboro kırmızı oda elektronik sigaraya başladı uzun zamandır içmiyor günde en fazla 2 tane sigara yakıyor:)
bu aralar çogu kişinin elinde görüyorum
elektronik sigara başlangıçta iyi ama ona da çok alışmamak lazım en uzun 6 ay sürede ona da veda edilmeli! çünkü çoğunun içeriği sigaradan daha muallak ?
Ayrıca şu sinir stres olayını sigarayla bağdaştıramıyorum şu yaşıma geldim sigaranın ne stresi nede siniri giderdiğini gördüm tersini iddia eden öyle olduğuna kendini inanmaya devam etsin saygılar
3 paket kırmızı marlboro nedir ya? 10 dk da bir mi içiyosun?
bırakmaya çalışıyorum bakalım geç saate kadar oturdugum için gece de çok içiyorum...
Babam 16 senedir içmiyor ben bıraktırdım kafasında bitirdi olayı nikotin bandı vs hikaye sadece el alışkanlığı yüzünden kilo aldı ama kilo alma durumu da olsa sağlık testlerinde hiçbir sıkıntı yok kolestrol dahil, sigra içip zayıf ve sağlıksız olacağıma kilolu ama sağlıklı olurum dedi hakkatende öle.
Yalnız şöyle bir gerçek var... Sigara; vücudun bağışıklık sistemini
sigaraya karşı kuvvetlendirdiği için, bırakıldığı zaman tedbirli olunması lazım.
Bazı hastalıkları gizlediği bir gerçek. Bıraktıktan sonra sağlık açısından da
sorunlar yaşayanları biliyorum. Özellikle ileri yaşlarda
.................................................. .............
ben bizzat kullandim cokta keyif verici.Simdi yenilerde dumanida bol veriyor.Ama eger sigara tiryakiligin varsa kesmez. abimde kullandi 2 firt cekip normal sigara yakiyordu :)
tipleri var beyler bu likitlerin kimyasal olan ve olmayanlarında sadece içinde nikotin var oranlarda 8 11 16 22 24 gibi bitkisel nikotin dısında yani
artık bıktım sıgara içmekten neredeyse 15 dk da bir sıgara yakıyorum forum için de tavsıye edebılcek bırı varsa alıcam 100 tl e kadar tabı bır kaç tane likit hedıye edıcek ama satan kişi :)
ingilterede pakistanlılar 7 pounda satıyorlar istanbulda ise 100 lira :)
sigarayı bırakacaksan ilk önce beyinde bitireceksin. bunlarla olacağını hiç zannetmiyorum
Arkadaşlar bu ürün Avrupa'da kullanılan ve yasak olmayan bir ürün fakat ülkemizde yasak çünkü ülkemizde sigaradaki ÖTV benzinde bile yok kazanç çok fazla ve şunu söylemek isterim aslında sigarayı bırakmamızı kimse istemiyor kimse zannetmesin sigarayı bırakmamızı istediklerini çünkü bizim ne olursa olsun kaç para olursa olsun bu zıkkımı içeceğimizi biliyorlar bir deyiş vardır Türk gibi sigara içmek bkz.parlıament 9.5 lira ama zam unutuldu ve aynı şekilde içiyorum içiyoruz... Ürünü kullanan 3 kişi tanıyorum 1 i bıraktı 2 si hala cihaz kullanıyor fakat cihazıda azalttılar bende alıcam tavsiye ettiler...
elden ordan burdan alıcak arkadaşlar eğer redkiwi alıyorsa bu duruma dikkat etsin 5 parçaya bölünmüyorsa ve yazılar ı eksikse uzak dursun kazıklanır uyarayım.
120tl den buluyorum orj alman malıdır,isteyen olursa haber versin + likit 1 tane...taylan senınkını kargoya verıyorum bugun...
http://i.imgur.com/tyLlVYw.jpg
http://i.imgur.com/DHD4rl2.jpg
http://i.imgur.com/DULHUm3.jpg
bende almayı düşünüyorum 100 tl ye satılan ego-t marka nasıldır.yada tavsiye edeceğiniz markalar hangisi bu hafta araştırıp alacağım.
bana red kiwi ve joyatech onerdıler bunu aldım kuzenım yapıyor bu ısı kendıne alır gıbı aldı sonucta soyledıgın markayı sorarım nekadara verır ve kalıtesı nasıl dıye
Benimki de orda mı ))