User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Askeri bi sorun (bilgi alma)

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Askeri bi sorun (bilgi alma)

Kuzenim diyarbakir da jandarma komando bölük komutani kargo yapsinlar bende kalir telefon ailenle gorusebilirsin diye iphone 4 telefonu ailesi askeriyeye kargolamislar.Kuzenimin adina ptt kargo ile ve telefonu uzman cavusun biri kuzenim adina almis imzalamis kargoyu.bende bi ptt calisani arkadas araciligiyla sorusturduk kuzenimin yerine imza atip telefonu almis gecen gunde bizi aradi ben telefonu aldim ama nerde bulamiyorum arastirmadayim demisti.
    Simdide aradi kargoyu geri gonderdim dedi ama gelem giden yok oyle bi kargo da yok sorusturduk.
    Biz savcilik vs araciliyla kovalasak bu olayi kuzenime herhangi bi ceza olayi falan olur mu ?

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceza olayı yerinden yerine değişebilir komutanların insafına kalmış durum. sonuç olarak verilmek istenirse verilir çünkü kargo içeriğinde ne olduğu belli. kargoların askeri bölgelere gönderimlerinde içeri girmeleri yasak oldugundan heer gelen geçen bu uzmanda olsa alır kargoyu.. uzmanlar değişik insanlardır , hepsi değil ama telefonu geri yolladım diyip almış olabilir. bence kargoyu getiren ismi bulup sormak lazım geri iade oldu mu olmadı mı olduysa nasıl oldu gibi. zaten geri verildiyse 3-4 güne eve veya evlerinin ordaki merkez ptt ye dönmesi gerekir. bölük komutanı yollat demiş sanırım. bölük komutanı çözebilir uzmanı orayı sıçırtabilir isterse. savcılıkla uğraşmayın bence askere takarsa sorun olabilir.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kuzenıne bısey olmaz sonucta ortada suç üstü yok
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben pek uzagim bu askerlik olaylarina rutberi bile pek bilmem ama komutanda kendi arkadasini savunacaktir pek sallamaz resmi yolla cozulmez mi bu olay lavuga aldiysan saglik olsun ihtiyacin vardir kullan dedik yok ben hirsizmiyim falan demis simdi bulup gonderdim diyo sallamiyo ona uyuz oldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kuzenıne bısey olmaz sonucta ortada suç üstü yok
    İsleyisi bilmedigim icin soruyorum kuzenimle alakali bisey yok ailesi gonderiyo telefon oldugunu ogrenip alan ve baskasinin yerime imza atana var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde başkasına teslim edilemez kargo blk komutanına söylesin kimin teslim aldığı bellidir ztn, yalnız hangi akla hizmeten askeriyeye iphone sokarlar anlamam ucuz 50 liralık bişi göndereydi
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    normalde başkasına teslim edilemez kargo blk komutanına söylesin kimin teslim aldığı bellidir ztn, yalnız hangi akla hizmeten askeriyeye iphone sokarlar anlamam ucuz 50 liralık bişi göndereydi
    Abi telefonu alan zaten bize ulaşti uzman cavuşmuş bu rütbe ne kadar önemli bilmiyorum da biz bu telefonu savcilik vs araciliği ile bulsak bizim kuzene orda eziyet ederler mi uzman cavuşlukta öyle d.ş.k varmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzman çavuş dedin erbaş, çavuş ile hemen hmn aynı kıdemde sadece sözleşmeli adamı arayın arkadaşının bölük komutanına teslim etmesini söyleyin yoksa savcılığa suç duyurusunda bulunacağınızı söylersiniz, ama bnm anlamadığım posta memurunun kişi haricinde teslimat yapmaması gerektiği yasak sonuçta

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsterse eziyet eder Uzman çavuş küçümsenecek rütbe değil Subay-Astsubay-Uzman Çavuş

made ın JAPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bölük komutanını ara direk çözer işini gerisi yalan askerede hiçbirşey olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim korktuğum olay kuzenime ceza vermeleri askerliğinin uzamasi vs böyle şeyler olur mu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsterse eziyet eder Uzman çavuş küçümsenecek rütbe değil Subay-Astsubay-Uzman Çavuş
    uzman çavuşlar kompleksli insan sınıfı olur genelde, hepsi için aynı sözü söyleyemeyeceğim güneydoğuda komando birliğinde yaptım askerliğimi üs bölgesinde orada herkes eşittir, abi kardeş gibiydik subayından tut erine kadar mesela uzman onbaşı vardı bnm astım ama orada o kurallar geçerli değil, genelde eğitim birliklerinde uzman çavuşlar bir albay gibi forsludur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim korktuğum olay kuzenime ceza vermeleri askerliğinin uzamasi vs böyle şeyler olur mu ?
    blk komutanı söylediyse hiç bişey olmaz ztn adam düşünmüşte telefon göndersinler demiş, bnmde telefonum vardı üs bölgesinden inerken blk astsb. telefonlarımızı geri vermişti kullanalım diye

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bölük komutanına gidip olayı acsın bölük komutanı eğer böyle birşey dediyse o uzman ayvayı yer sonuçta kuzenıne komutan yardımcı olmak ıstemış gene ptt üzerinden sorula bilir ama komutanı ile gorüşsün

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edebilir kıl gider vs.. ama unutma en düşük rübeli uz.çvş.. türet artık

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmzalayıp alan adamı bulup arayın. Durumu açıklayın. Savcılığı falan karıştırmayın ilk başta. Eğer alan kişi uzman çavuşsa yani erbaş ise savcılığa gideceğinizi falan söyleyin tabur komutanına ulacağınızı söyleyin. Eğer uzman erbaş değilde muvazzaf uzman jandarma çavuş ise. Savcılık ve üst rütbelileri karıştırmadan konuşun. Yoksa sizin kuzen çok çeker oralarda. Üstüne gider sonuçta muvazzaf. Sözleşmeli olsaydı 3-5 savunmaya bakardı meslekten atılması.
    Çözülür inş.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askerliğim yeni bitti terhis oldum 2 ay oldu askeri kanunları iyi biliyorum kuzeniniz hiç o telefonu kullanmışmı _? arama msj vs vs resim falan çekilmişmi _? kayıtlara bakıyolar inceliyolar ! yok telefon eline hiç geçmemiş ise hiç bi sıkıntı olmaz ailesi burdan yollamıştır bilgisi yoktur kullanmanın yasak oldugunun bu şekilde erimizi yargılayamazlar
    he uzman çavuşumuz erimize kafayı taktı diyelim gene bişey olmaz bu arkadaşımızın orda bı takım komutanı bı boluk komutanı bı tabur komutanı var gider şikayet eder bana bunu yapıyo eziyet ediyo diye adamı ........... yaparlar ozaman hatta isterse mahkemeye bile verebilir uzmanı
    bu arada tsk da eskiden bildiğimiz disko olayı kalktı onun yerine artık direk askerliği uzuyo ve biraz fazla mesai yaptırıyolar ama sizin askerinize burda bi şey olmaz telefonu kullanmadı ise

Serkan__R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O bölgeye bakan PTT ye ulaşın ve bölge dağıtımına çıkan personeller ıle aydınlatırsınız durumu Yada dırek bölük arayarak askerın velısı olarak durumunuzu anlatın sıze fazlasıyla yardımcı olacağına ınanıyorum bende dogudaydım benzer durumlar cozersınız hayırlı tezkereler askerımıze

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)