abi şu yazdıklarından sonra lpg niyetim olsa istanbuldan ankaraya lpg taktırmaya gelirim :D
lpg de montaj ciddi sıkıntı çok memnun olanda var bela okuyanda :)
Printable View
yanına ayara gelsek kabul edermisin abi :D
Tabii ki ayara gelebilirsiniz. Sorun cozmek bizim isimiz :D
İstanbul'a da lazım böyle bir yer.
Kullandığım kitten(lovato) ve montajdan inanılmaz memnunum ama montajı yapanların kapasitesi bir yere kadar.
Performans düştü diyorum makinaya bağlayıp bir şey yok diyip gönderiyor.
Tüm bayilere mail attım, bahsettiğin terimlerin hepsini kullandım sadece biri dönüş yaptı buyrun gelin yapabiliriz diye.
Bakalım gidicem dedikleri gibi yapabilecekler mi.
Ya da İstanbul'a geldiğinde bir ayar çak be :D
hondadan önce 2 aracımda opeldi ikisindede atiker vardı kesinlikle tüpden dolayı hiç bir sorun yaşamadım. şimdi ki aracımada atiker taktırdım. 3 aydır bi sıkıntı yok arıza lambası bile yakmadı.
Artı olarak 2 senenin hemen sonunda beyin bozulur :) O da 200 TL. Bozuk beyin, kendim temizleyip düzelttiğim enjektörler ile performansta düşme olmadan gayet düşük yakıyor. Ama tüpün ana ünitesinin şehir dışında ve bayramda gaz kaçırmaya başlaması beni benden aldı. Vana ile kapatılamayan bir gaz kaçağı çünkü. Ucuz etin yahnisi durumu var bu kitlerde.
Bagajdaki tankta kapatma vanasi mevcut.
babamın arabasında atikerle 100.000 km yi devirdik geçen hafta,pek sıkıntı yaşamadık açıkçası,bizimkinin senelerdir olan sıkıntısı gazı fulluyorsun 30 km sonra kırmızı ışık yanıyor artık hiç bakmıyoruz bile o göstergeye,km den takip en güzeli..
8 silindir araçta kullanıyoruz bu arada...
Gursel buraya gelirken laptopu getir kanku ayara cikalim :)
bizim mevzu neysede çözülür bugüne kadar şahit olduklarım montaj esnasında matkapla akü delme,yedek lastiği delme , 2 dakka önce taktığı lpg tankını dolum ağzı takarken delme ,benzin deposu delme, opellerde manifolddaki ikinci portu delme ,aliminyum manifolda araç üzerinde delik açarken motor içine bir avuç çapak kaçırma ve bu çapakların subablara yapışması
hele birgün birtanesi bir müşterimizin aracıydı fiat marea ona takmışlar lpg montajından sonra
aracın orjinal ecu su tamir oldu içindeki bordu çatlatmışlar tabi bunu bulana kadar triger kayışından tutunda debriyaj balatasına buji kablolarına bobinine bujilerine neler değiştirtti lpg ci yok bizimle alakası yok şundan oluyor bundan oluyor araç 50 000 km de idi 1000 tl civarı lpg fiyatı artı masraflara ise 1500 civarı para gitti geçmiş gün net hatırlamıyorum
İstanbul anadolu yakası atiker bayisi tavsiye edeceğiniz yer varmı ? Sorunları okudum ama opel kullanıcılarında sorun olmamış pek. Bende lpg taktırmayı düsünüyorum ne yazıkkı.
Aracıma 2009 yılında atiker lpg takılmış.Temmuz 2010 dan beri sahibiyim 1 kere enjektör 1 kerede şamandıra değiştirdim.Hiç yolda bırakmışlığı yolda giderken stop etmişliği yok.Biraz şans birazda montajdan kaynaklı bana kalırsa
2009 model aracıma henüz 14 aylıkken 11k km'de taktırmıştım Atiker LPG'mi. İlk yıl içinde hatırlamadığım bir sıkıntıdan LPG beyni garantiden değişmişti, onun dışında bir sıkıntı yaşamadım. Aracım şu anda 51k km'de. Desene bahsettiğiniz problemlere çok yakınım ...