-
Hafta içi çalışan bır ınsana hafta sonu nasıl boş zaman kalıyor anlamadım :) Hafta içi zaten sureklı ıs yogunlugu stresı haftasonu ıstanbul gıbı bır yerde gezıp dolasmak varken :)
Ama hanı hobi amaclı bırseyler ıstıyorsanız; DieCast Modeller için Oyuncakcılarda cok buyuk garajlar var, onlardan alıp ugrasabılırsınız. Yada Model araçları tune etmek gibi. Kendım oyle yapıyorum cok sıkılırsam :D
-
eğerki deniz den ve balık yemekten hoşlanıyorsan serbest dalış yapabilirsin sağlık sorunların yoksa hem ciğerlerini açarsın hem spor yaparsın hemde 4 mevsim denize girip içindeki güzelliklerin farkına varırsın techizatını kurup bir kaç sitedende bilgi alırsan yavaş yavaş kendini geliştirebilirsin elbise zıpkın palet agırlık bıcak maske snorkel eldiven patik dizgi bunların hepsi kaliteli olarak maliyeti 1.500 tl gibi tutar elbiseni 5mm alırsan marmaranın en soguk suyu 6-7 derece olur bu dereecedede kafadan 2-3 saat kalırsın birde üzerine balık vurursan extra 30 dakika ısıtır seni akşamada mis gibi yersin :)
-
arkadaşlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum ve çok teşekkür ediyorum..
cidden güzel fikirler çıktı bunlardan mutlaka 1 ya da 2 tanesini yakın zamanda uygulamaya başlicam :)
herkese tekrar teşekkür ederim değerli fikirlerinizi paylaştığınız için.
-
Zengin parasiyla fakir , oynarmis.
Maddi duruma gore biri secilir.
-