User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: atiker bayilerinden memnuniyetsizlik

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

atiker bayilerinden memnuniyetsizlik

İşini layıkıyla yapan arkadaşları tenzih ederek başımdan geçen olayı şöyle özetleyim
    (aynı konuyu genel bölümüne açtım sonra silemedim yönetici arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim)

olay şöyle subaru legacy marka aracımdaki lpg gösterge ışığı bitmeye yakın kırmızıya dönmemeye başladı herhalde şamandıra takılı kalıyor diye kendi servisimizde söküp baktık sorun görmedik yağlayıp taktık geri sistem garantili olduğu için fazlada kurcalamadan ankara baş bayiine gittim şamandırada sorun olmadığını anlattım ozaman sensör bozuktur dedi fakat çok yoğunuz şuanda takamam dedi parçayı alın kendiniz takın dedi ve bende hiç garanti lafı etmeden parsını ödeyip parçayı aldım yalnız yağmurun altında konuşuyoruz bütün bunları parçayı incelemeden attım cebime geldim servise taktım ve tahmin edebileceğiniz gibi çalışmadı çünkü çıkma parçayı saplamış bize

ikinci aşama bana yakın bir atikerciye gittim garanti kapsamında değişen parçanın yerine çıkma veya revizyonlu parça verebilirim mevzuat böyle dedi lanet olsun ver dedim elimde parça yok dedi

üçüncü aşama başka bir atikerci ifade aynen şu kardeşşş nerde daktırdıysan oraya gitcen okey dedim

dördüncü aşama konyayı aradım atiker fabrikasını çıkan beyfendi kibarca karşıladı ve bayi isimlerini aldı beni başka bir bayiye yönlendirdi

beşinci aşama bu bayiye gittim kapıdan girer girmez ustaları simit tanklı araçlarda bu böyle olur zaten dedi önceden böyle değildi dememe rağmen küfretmemek için orayı derhal terkettim

beşinci aşama herşeyden vazgeçtim bütün parçalarını satın alıp yenilemeye karar verdim kendi sanayi bölgemizde 4 tane atiker bayisi gezdim hiç birisinde yedek parça bulamadım kit halinde gelir ve takarız gider tek parça olmaz dediler

altıncı aşama servis ağı geniş diye çok tercih edilen atikeri en ufak bir vidası bile araçta kalmamak şartı ile söktüm attım ve ithalatçısı bana yakın olan bilindik bir marka taktım

bunu anlatma sebebim ben otomobil sektöründen olmama rağmen bunları yaşıyorsam dışarıdan amatör insanlara ne yapar bu bayiler demek için uyarıyorum mağdur olmayın
    high power tuning [ subaru -honda]

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tercih ettiğiniz diğer firma hangisidir acaba
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onların ben taaa

yeni sıralı sistem taktırdım benz,nde 60 krş yakan araba gazda 50 krş yakıyor

sabah ilk çalıştırmada kaloriferden içeri bayaaa gaz kokusu geliyor sonra kesiliyor

gaz bitti diyelim 90 liraya full dolan depoya 50 lira gaz koyuyorum bi tane yeşil ışık yanıyo bazen oda yanmıyo

bunlar için dolapdere ve seyrantepe atiker bayilerine gittim bişiler yaptılar ama sonuç yine aynı

hakikatten ucuz etin yahnisi başka bişi değil

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atiker gerçekten çok kalitesiz kitleri ve servisleri var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muştu zengin adamsın vesselam. Ferrariler jeepler lpg de 50 kuruş yakmıo akü.
    IN BOOST WE TRUST

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı durum benim bi arkadaşımın başına geldi atiker den hiç memnun deil...

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun araştırmalar sonucu akdeniz bölge distbiritörüne gittim 1 saatlik konuşmadan sonra hiçbir sorun çıkarmayacağının garantisi verdiler ve aracıma taktırdım 1 ay hiçbir sorun yok 2, ay araba teklemeye başladı gittim ayar yapıldı 2 gün sonra aynı sorun tekrar gittim tekrar ayar ve ayarı yapan usta bildiğin kasap araba denemeye çıktığında pati çekerek tapa gaz deniyor !!!! 3 gün sonra 1,8 aracım yokuşu 2, viteste çıkmamaya başladı ve bu olay git gel yaklaşık 6 ay sürdü çare bulamadılar gitmelerimi ispat edemeyeceğim için para iadesi de yapmadılar bende nalet olsun dedim söktüm garaja attım SAKIN DİYORUM ATİKER TAKARKEN 2 KERE DEĞİL 220 KERE DÜŞÜNÜN
    PROJECT 01

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok ilginç ben hem polomda hemde 206da kullanmıştım çok çok memnundum, sadece 206da buji arızası çıkmıştı oda daha önceden hiç değiştirmemiş olmasından dolayı.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım opelde kullanıyor hiç sorun, sıkıntı yaşamadı. Çok ta memnun.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Atiker'in Lambo'ya LPG taktıkları konuda herkes sorun yaşıyor diyince abartıyorsun, senden başka yaşayan yok diye demediğini bırakmamıştı insanlar.

Bizim de 2005 Suzuki Swift'imizi yalan etti Atiker. Araç 100le giderken falan stop eder olmuştu durduk yere. Aracı satmak zorunda kalmıştık.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yüzden zavolli tercih ediyorum. nazar değmesin inşaallah.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 polo ve 206 quiksilver araçlarıma atiker(ucuz olanlarından) taktırmıştım, hiçbir sorun yaşamadım. Hiçbir sorun yaşamadım derken, lpg'de olan klasik problemleri gözardı ederek söylüyorum, sonuçta bu arabalar üretilirken, lpg'ye çevrilecek şekilde dizayn edilmiyor... İnanılmaz kar ettim, yine olsa yine atiker taktırırım..

not: firma ile bağlantım yoktur..

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atiker'den bende memnun değilim. Lpg göstergesi kafasına göre takılsa da genelde hep kırmızıda durmayı tercih ediyor. Gaz ayarınıda bir türlü tutturamadı ustalar sağolsun.. Şu an hem çok yakıyor hem performans olarak benzinin yanından geçmiyor. Vakit bulup farklı bayiiler deneyemiyorum maalesef.. Aracın üzerinde geldiği için mecbur kullanıyoruz
    .

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benm eski SI da ve babamin suan kullandigi mk1 focusta mimgas lpg sistemi var. Ikiside cok cok sorunsuzlar ve gercekten yakit konusunda kokluyor. Mimgas in lpg kablosunu aldim ayari kendim yaptim her 5000 de lpg filtresi degisimi haricinde dert tasa yok. (5 tl gibi bi fiyati var) Pajero 3.5 v6 biz taktirmistik taktrdigimiz yerin israri sonucu atiker taktirdik 2 kere enjektor degisimi 3 5 kere ayara ust uste gidip duzen tutturma sorunu harici bisey yasamadik. Bence servisin tutumu onemli. Bizim taktirdigimiz yer hem isinin arkasindaydi hemde sklmadan bunalmadan ust uste defalarca ayar yapmislardi. (Performans icin-yakit icin degil)

cXe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 yıllarında burdur da kimsenin sıralı sistemden haberi yokken 2 litre mondeo ya tüp taktırmıştık. ilk aylar sıkıntı yok performans kaybı da tatminkar ama 3. 4. aylarda ayarsızlıklar başlıyor, yolda hızla giderken (80-110 gibi) boşa atıp biraz vakit geçtimi stop etmeler falan. araba bir türlü ayar tutmadı en son araba kendini soğuttu ve satarken pişman olmadık...

sene olmuş 2012 hala daha tüplü arabayla dizeller kıyaslanıyor ne diyeyim memnun olan tüp kullanmaya devam etsin
    Alıntı mehmet767 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim bence maf sensörü yada westgate.
    Alıntı capri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracta ikiside yok ama

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam gibi takarsan Atiker köpek gibi yürür. Tüpü Tak(a)mayan servisinizi değiştirin. Biz takıyoruz, herhalde bir 200 araç olmuştur en kötüsü , bir tanesi bile geri gelmedi bize.

Atiker genellikle 2. senede enjektör bozar, 200 tl 4 tanesi , 3. sene sonunda da regülatörü bozulur, 200 tl gene.

Onun dışında bir sorunu olmaz.

Fiyatına göre çok güzel mal , tabii takmayı becerene...

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam gibi takarsan Atiker köpek gibi yürür. Tüpü Tak(a)mayan servisinizi değiştirin. Biz takıyoruz, herhalde bir 200 araç olmuştur en kötüsü , bir tanesi bile geri gelmedi bize.

Atiker genellikle 2. senede enjektör bozar, 200 tl 4 tanesi , 3. sene sonunda da regülatörü bozulur, 200 tl gene.

Onun dışında bir sorunu olmaz.

Fiyatına göre çok güzel mal , tabii takmayı becerene...

tüpçü master konuştu

caglargungor
    Misafir
    ostimdeki üstün otogaza mı gittiniz acaba ?

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüpçü master konuştu
    Asıl tüpçü bekir. Ben makine mühendisi değilim , ama bizim gibi STFT - LTFT değerlerine, Avansa bakıp ayar yapan, sıvı lpg takan , hatta Vialleye AFR logu yollayıp yazılım değiştirten , Wideband ve EGT ile yolda ayar yapan yoktur.

Innovate LM-1 ve SSI-4 de aldık , artık yolda EGT,AFT, Devir vs okuyup ayar yapacağız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)