GS ne kadar büyük bir takım bir kez daha gördük :D
kupayı alırsak ne olur düşünmek bile istemiyorum :D
Printable View
GS ne kadar büyük bir takım bir kez daha gördük :D
kupayı alırsak ne olur düşünmek bile istemiyorum :D
#sanaltruva mı abi :D o hakikatten bombaydı ya...bu farklı galiba ama emin diilim.:beuj:
ya amaaannn...neyse ne abi. :D sene olmuş 2012 TR'den sadece 2 takım var Avrupa'da onlar da zar zor geçiyorlar rakipleri.biri bir başarı alsın artık.GS-FB farketmez.kim olursa olsun...ülkeye dehşet şekilde puan lazım.böyle giderse 2-3 seneye tek takım gider Avrupa'ya...
aynen artık sınırlar içinde galibiyetin keyfi kalmadı düşün ben pis galatasaraylıyım derbi maçından sonra en ufak mesaj atmadım faceye millete takılmadım sadece bir gün sonra volkanın topa bakan fotosunu koydum avrupada rekabet olsun yoksa sen beni ben seni yensem nereye kadar_?
http://i.imgur.com/kbtKL.png
.ike sürülecek akıl yok vallahi bu bazı febe lilerde :) dünyada herkes şikeci tek kendileri sütten çıkmış ak kaşık.
kuralar enfes olmuş
fenerede bate cıkmıs :)
aynen öyle abi...pis fenerli olmama rağmen GS'yi Avrupa'da desteklerim.UEFA'yı aldığınızda turlara,kutlamalara katıldım.
ama düşünsene bi CL maçında FB-GS oynuyor.finalde gözüm yok.yarı final falan olsa.CL seremonisiyle sahaya çıksa iki takım...bütün dünya takip etse...uff bee :D
çok uçtum sanırım...bu sadece PES'te olur herhalde :D
fenere bate çıktı :)
FB-Bate Borisov(BLR)
ŞİKE VAR :D
konuşsun şimdi o fenerlilerde hadi :)) kıpraşımlı toplarmışta, şikeymişte, ayakta uyuyormuşta herkes. en basit kuralardan birini çektiniz.
oha bate çıkmış bize :D çok iyi ya :D
Bate tehlikeli takım , ama Fener bateyi eleyebilirmi , bence eleyebilir...