Ben 2012 CC arıyorum hacı, 1.4 tsi olacak, cam tavan, dsg bi xenon ve aynalar kapanabilir, jantlar interlagos. Araç beyaz bu arada :D
Printable View
Ben 2012 CC arıyorum hacı, 1.4 tsi olacak, cam tavan, dsg bi xenon ve aynalar kapanabilir, jantlar interlagos. Araç beyaz bu arada :D
tek boynuzlu bi unicorn bulmak, bunu bulmaktan daha kolaydır :D
En azından şu accordlara bakmaya gittiğimde, nelerine dikkat etmek lazim. hangi fonksiyonlarına vs? :)
Þu güzelim aracin neden manueli yok anlamiyorum. Manuel olsa bugün almiþtim bir 2.4 executive cok beðeniyorum. Bir defa bindim arkadaþimin babasi kullaniyordu mersin'de yaz sicaðini cok kisi bilir klimayi bir actilar 5 dk sonra icerisi buz oldu resmen usuduk mukemmel bir klimasi var
Euro accordun 3.0 ının manuelini takabiliosun. Ancak otomatik rahatlığı varken kimse manuel istemez
- yol gurultusu soyledğnz kadar çok duyulmuo..
- vsa aktıf konumdayken çok fark edıo kapalıyken sıkıntı başlıo.. :)
- klımayı bı kere off konumuna getrdkten snra ıstedğnz yerden hava akışını ayarlayıp ufleme sevıyesını yukseltıp azaltabılırsınız sadece on cam resıztansına bastğnzda klıma devreye gırer ve camdakı buğu 5 sanıyede gıder :) gerı on cam resıztansına bastğnzda kalorıfer eskı konumuna gelır, bı kaç kere test edıp olayı çozeceğınıze emınım çok zor deıl..
- valla ben kndı yaptğm bı cdyı ıçıne attım çalışıo..
- yağmur sensorunude kolun ustunden ortaya alıp bırakn, ınce ayar yapacam dersenız kafanızda saç kalmaz.. :)
olumlu yonde yazdıklarınıza katılıorm, fazlası var eksığı yok accordun...
bu aracı çoğu zaman bizim buralarda görüyorum gerçekten çok güzel bir duruşu var ilanı görünce bende mesaj attım takas düşünürmü diye :) (gerçi yenisini verip eskisini niye alsın )
bu arada alacak olanlara kesinlikle tavsiyem 2.4 olur çok uzun zamandır bende araştırıyorum ve aracımı satarsam kesinlikle 2.4 düşünüyorum..
üstad telefonla aradım öncesinde. teyitleşip görmeye gidecektim aracı.
Ama ne yalan söyliyeyim, ilginç geldi konuşmaları. ne verdikleri ilandan haberleri var ne de aracın boya durumundan. bi bikaç parça boya var dediler, bi belden altı komple boyalı vs :)
31ooo ' sıfır civic alma durumum var ama herkes accord 2.4 diyor. haftaiçi civic konusunu çözemezsem, bizzat gidip bu aracı görcem. özelden bilgilendiririm seni de
Edit : aslında en güzeli ocak ayını beklemek. vergi vs işinin geçmesi daha iyi :)
Aynen ya bekle vergi işini bir hallet ondan sonra al, cepte kalsın vergi kısmı.
Demiştim sana, o araba ya çok iyi çıkacak ya tırt:)