sana her yer istanbul park arazi düşmanı
Printable View
sana her yer istanbul park arazi düşmanı
Biz yiğitle kayışdağına cıkıcaz siz aşağda takılırsınız:D
biz akşam halkalı taraflarında eglenırız buyuk ıhtımal yollar 3-4 serıt bol bol göbek var bekleriz :D
Maltepe de yapılan adalar iskelesine dalmayı düşünüyoruz bizde ama daha erken:D
Beylikduzu pazar otoparkina ben de ugrarim aksam..lastiklerim kislik degil , gidince sikinti yok da rampa asagi falan durmuyo:))
Eşimi hastaneye götürmem gerekebilir artık bende o ara ekşın (çok yaşa) yaparım.
SomeoneSpecial ile akşam çıkacakmışız :)
yiğit torun dıye dengesız bı arkadaşımız var onu lutfen çağırmayın merdivenden çıkıp parka falan dalar küfür yersınız :D
AHahah hatırladım o videoyu :)
yiğit abiden efsane videolar bekliyoruz yine :D
akşam istanbulparkın otopark dolar :D
ben işten dönerken ataşehirde ticari taksiler el freniyle dönüyolardı :D altımda ticari araç olduğu için sakin sakin geldim ama içimde kaldı şu karda yanlama işi :D
Annemi hastaneye götürmek için çıktımda lastik çok önemli araç 4 çeker olduğu için bi şekilde gidiyoda durmak çok büyük mesele. Yazlık lastiklerle ecel teri döktüm. Dikkatli olmak lazım.
garaja kadar gittim çıkarmaya kıyamadım :( iki foto çekip döndüm... ama henüz gece bitmiş deil :)
http://g1212.hizliresim.com/14/n/h326n.jpg
http://b1212.hizliresim.com/14/n/h324j.jpg
istanbul park uzak dıyenler umranıye carrefourun otoparkıda musaıt bız gecen sene 3 4 gun ust uste oraya gıtmıstık
U dönüşünde el frenini bi çektim karşımda polis aklımı aldı valla :D
polislere dikkat
keşke subarum olsaydı dedim :) iyi eğlenceler
dikkat et reis :D video bekliyorum ;)
evet beyler son durum nedir? ben birazdan çıkıyorum kayşdağından onuru alıp müsait olan her merdiven park bahçe virane şantiye vs vs gibi yerlerde yanlamayı planlıyoruz :D:D:D ataşehir civarına gelecek olanlar yazsın forumu telefondan takip edecez... :)
Atasehire dogru ciktik ek plaka corsa parka dalan bi subaru gorursek geliriz :D
Bizlerden çıkar mı acaba böylesi :)
Evo Snow Drift GLOWING turbo - YouTube
Yok mu bizden video ?
Biz f1 pistine gidiyoruz araziye girdik araba kaymiyor zevk alamadik :D
10.30 gibi pazar parkindaydim bi tane subaru jeep vardi beraber donduk biraz gayet iyiydi;))
Biz çıkarken bi tane Nitro geldi... Karşılıklı bakıştık sonra çıktık biz
denk gelemedik hayırlısı..