User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
80 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yatırımcılara göre BMW = (Mercedes) x 2

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok doğal bmw kaliteden artık ödün vermeyi kabullendi.. eskiden boş donanımlı bmw olmazdı şimdi artık her kasanın boş donanımlı versiyonlarını mevcut.. buda fiyata yansıyor satışları arttırıyor.. şu anda avrupa amerika standartlarında dolu bir bmw almaya kalksanız bulamıyorsunuz nerdeyse herkes boş bmw leri alıyor bmw ye biniyorum diyor ama arabasında lineadan meganedan farklı bir donanım yok..
    mercedes kaliteden ve donanımdan ödün vermeden fiyatları düşürmek için alternatif yöntemlere girişiyor ama buda sanırım istenilen satışı yaptıramıyor bmw karşısında.. tabi bunlar benim fikirlerim.
    bu lafın üzerine mercedes c serisinin konfigüratörüne girdim ama mercedese bindiğini hissettirecek donanımlar hep çıkarılmış..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu lafın üzerine mercedes c serisinin konfigüratörüne girdim ama mercedese bindiğini hissettirecek donanımlar hep çıkarılmış..
    sen boş bir bmw 3 kasaya bin hatta 5 kasaya bin o dediğin mercedes full+full kalır
    şu anda kiralama şirketlerinin filo olarak çekdiği yeni f kasa 3 ve 5 ler var donanımlarına bir bak derim.. tabi donanım bulabilirsen
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

FaruKsvs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Donanımsızlık olayı başlı başına bir gerçek fakat Türkiye sınırları içerisinde Donanımsız BMW'ler Türkiye için alışmadığımız bir konu tabiki. Ama yurtdışında tam tersi her zaman olan bir olay. Yurt dışında sadece 320d alıcam ben diyip manuel jant kapaklı halojen farlı sunroofsuz ve daha birsürü şeysiz bir araç alınabilir. Ama Türkiyede böyle değil. Genel olarak belirli bir alt donanım Türkiyeye giren araçlarda standart olarak hazırlanır. Sonradan fiyatları azaltarak Türkiyede daha fazla araç satabilmek için olabilir, €'nun yükselmesi olabilir, vergilerin zamlanması olabilir, tahmin ediyorum bu sebeplerden dolayı araçlar donanımsızlaştı. Ama boş BMW konusunda yurt dışındaki boşluğu yakalayacağımızı sanmıyorum. Grey market giren araçları bilmediğim için onlardan bahsetmiyorum.
    Kalite konusu ise tartışmaya açık. Genel olarak MB-BMW karşılaştırmalarında son dönemdeki dergilerde BMW'nin kaliteyi yüksek tutmaya çalıştığı Mercedes'in ise ödün vermeye başladığı ortak bir karar gibi yazılıyor. Bahsettiğim karşılaştırmalar tabiki iki markanında yolda aşırı derecede gördüğümüz modelleri için.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daimler'inki 42,2 milyar euro civarında. Fakat bu rakam Daimler'in kamyon departmanını çıkarınca 25 milyar euro'ya geriliyor.

setra+mercedes buses bunlar dahil mi ?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız neden kamyon departmanını çıkarıyoruz anlamadım ? adamlar üretiyor. sanki yardımla topladığı parayı çıkarıyoruz hesaptan. bmw de üretsin. iki markayı da çok severim, bmw'lere özellikle bi sevgim vardır ama çok saçma bir karşılaştırma olmuş bence. mercedes-benz'in ürün gamı çok geniş. hatta bildiğim kadarıyla dünyadaki en fazla çeşitte araç üreten firma. binek araç olması gerekmiyor bence firmaları karşılaştırıyorsak. binek de olsa ticari de olsa adamların ürettiği araç.
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Parsia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız neden kamyon departmanını çıkarıyoruz anlamadım ? adamlar üretiyor. sanki yardımla topladığı parayı çıkarıyoruz hesaptan. bmw de üretsin. iki markayı da çok severim, bmw'lere özellikle bi sevgim vardır ama çok saçma bir karşılaştırma olmuş bence. mercedes-benz'in ürün gamı çok geniş. hatta bildiğim kadarıyla dünyadaki en fazla çeşitte araç üreten firma. binek araç olması gerekmiyor bence firmaları karşılaştırıyorsak. binek de olsa ticari de olsa adamların ürettiği araç.
    Aynen. Şimdi aklıma geldi galiba Mercedes'i sadece binek olarak karşılaştırıyorlar bence.

Mercedes-Benz Truck
    Setra
    Fuso
    Mercedes-Benz Buses
    Thomas Built Buses usa'da
    BharatBenz hindistanda
    Detroit Diesel usa'da

toplarsak auww yani.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mercedesin bugün türkiye dahil fabrikası olmadığı bir yer varmı..

nijeryada filipinlerde çoğu insanın ismini bilmediği yerlerde bile üretimi var ve çok ilginç yerlerde ortaklıkları var hadi ağır vasıtayı geçdim bir bakıyorsun afrikada adamlar maden işinde.. bir bakıyorsun koredeki ssyaonga adamlar ortaklık halinde motor desteği falan veriyor bir bakıyorsun teslanın yatırımcı ortaklarından bir bakıyorsun hindistandaki falanca araba markasına arge desteği veriyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mercedesin bugün türkiye dahil fabrikası olmadığı bir yer varmı..

nijeryada filipinlerde çoğu insanın ismini bilmediği yerlerde bile üretimi var ve çok ilginç yerlerde ortaklıkları var hadi ağır vasıtayı geçdim bir bakıyorsun afrikada adamlar maden işinde.. bir bakıyorsun koredeki ssyaonga adamlar ortaklık halinde motor desteği falan veriyor bir bakıyorsun teslanın yatırımcı ortaklarından bir bakıyorsun hindistandaki falanca araba markasına arge desteği veriyor..
    bu arada yeni kasa a serisinin üretimini Valmet'e vermiş. finlandiyada üretilecek başgan.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim icin Mercedes en bos arabasini uretsin yinede Bmw nin en donanimli arabasina degismem Mercedes gozumde herzaman bie adim ondedir kaldiki Mercedesin girdigi pazarlarda Bmw nin adindan dahi soz edilemiyo yani varsin sadece otomobil degeri Bmw nin yarisi olsun otomobil degerini ortadan cikartinca Bmw nin degeri diye birsey kalmiyor

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mercedesin Almanyadaki fabrikasının girişinde ''Daha iyisini tanrı yapar'' diye bi tablela vardı...

Bilemedim şimdi

TAHİR SARIBAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanya nın en zengin insanının BMW nin sahibi olduğunu göstermişlerdi geçenlerde tv de

bu gerçekten doğru mu acaba?

CAGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim icin Mercedes en bos arabasini uretsin yinede Bmw nin en donanimli arabasina degismem Mercedes gozumde herzaman bie adim ondedir kaldiki Mercedesin girdigi pazarlarda Bmw nin adindan dahi soz edilemiyo yani varsin sadece otomobil degeri Bmw nin yarisi olsun otomobil degerini ortadan cikartinca Bmw nin degeri diye birsey kalmiyor
    Mercedes gözünde bir adım önde olabilir ama ,Mercedesin girdiği pazarlarda bmw adından söz edilmemesi lafı çok saçma bir laf olmuş . Biraz objektif olmakta fayda var

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedesin Almanyadaki fabrikasının girişinde ''Daha iyisini tanrı yapar'' diye bi tablela vardı...

Bilemedim şimdi
    the best or nothing diye de bir şey vardı onu da ekleyelim
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izninizle bi BMW sever olarak hassiktirsinler demek istiyorum

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zannetmiyorum otomotiv kralı zor duruma düşsün her kasayı erkenden yeniliyor makyajlıyor her sene farklı bir yenilik sunuyor yeni kasanın amg motorlu modelleri eşdeğer diğer motor seçenekleriyle birlikte satışa sunuluyor 2014 2015 senelerinde neredeyse tüm sınıfların kasaları değişmekte toplam yeni 8 model çıkmaktadır bmw nin mercedes hızına teknoloji bakımından hiç bir zaman yetişemeyecektir

EvoX
    Misafir
    "Mercedes ve diğerleri.." sözü yeterli sanırım .

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen boş bir bmw 3 kasaya bin hatta 5 kasaya bin o dediğin mercedes full+full kalır
    şu anda kiralama şirketlerinin filo olarak çekdiği yeni f kasa 3 ve 5 ler var donanımlarına bir bak derim.. tabi donanım bulabilirsen
    boş olanına hiç binmedim de baktım mercedeste de boş tam anlamıyla boş kumaş koltuk var daha ne olsun hocam ya =) hiç bir şey olmasa da bmw ya da mercedes dediğinde deri döşeme olacak =)
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CAGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes gözünde bir adım önde olabilir ama ,Mercedesin girdiği pazarlarda bmw adından söz edilmemesi lafı çok saçma bir laf olmuş . Biraz objektif olmakta fayda var
    Ticari araç pazarında otobüste minibüste kamyonda tırda ve Mercedesin yeni girdiği hafif ticari pazarında Bmw nin adı geçiyoda benmi duymadım?

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaNeR44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zannetmiyorum otomotiv kralı zor duruma düşsün her kasayı erkenden yeniliyor makyajlıyor her sene farklı bir yenilik sunuyor yeni kasanın amg motorlu modelleri eşdeğer diğer motor seçenekleriyle birlikte satışa sunuluyor 2014 2015 senelerinde neredeyse tüm sınıfların kasaları değişmekte toplam yeni 8 model çıkmaktadır bmw nin mercedes hızına teknoloji bakımından hiç bir zaman yetişemeyecektir
    Bencede tam tersi mercedes bmw teknolojisine hiç bir zaman yetişemeyecek.
    bmw deki efsane motorlar efsane kasalar nerde mercedesde. Her yeniliği ödül alıyor. Mercedesden az yakıyor çok kaçıyor.
    ( mercedesim olmadı ama 2 tane e36 coupe oldu. ancak tecrübeden çok yıllardır takıldığım foprumlardan kullanan insanların tecrübelerini aktardıklarından aklımda kalanlar. Bmw sempatisi de var tabi )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)