Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Donanımsızlık olayı başlı başına bir gerçek fakat Türkiye sınırları içerisindeDonanımsız BMW'ler Türkiye için alışmadığımız bir konu tabiki. Ama yurtdışında tam tersi her zaman olan bir olay. Yurt dışında sadece 320d alıcam ben diyip manuel jant kapaklı halojen farlı sunroofsuz ve daha birsürü şeysiz bir araç alınabilir. Ama Türkiyede böyle değil. Genel olarak belirli bir alt donanım Türkiyeye giren araçlarda standart olarak hazırlanır. Sonradan fiyatları azaltarak Türkiyede daha fazla araç satabilmek için olabilir, €'nun yükselmesi olabilir, vergilerin zamlanması olabilir, tahmin ediyorum bu sebeplerden dolayı araçlar donanımsızlaştı. Ama boş BMW konusunda yurt dışındaki boşluğu yakalayacağımızı sanmıyorum. Grey market giren araçları bilmediğim için onlardan bahsetmiyorum.
Kalite konusu ise tartışmaya açık. Genel olarak MB-BMW karşılaştırmalarında son dönemdeki dergilerde BMW'nin kaliteyi yüksek tutmaya çalıştığı Mercedes'in ise ödün vermeye başladığı ortak bir karar gibi yazılıyor. Bahsettiğim karşılaştırmalar tabiki iki markanında yolda aşırı derecede gördüğümüz modelleri için.
Daimler'inki 42,2 milyar euro civarında. Fakat bu rakam Daimler'in kamyon departmanını çıkarınca 25 milyar euro'ya geriliyor.
setra+mercedes buses bunlar dahil mi ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
yalnız neden kamyon departmanını çıkarıyoruz anlamadım ? adamlar üretiyor. sanki yardımla topladığı parayı çıkarıyoruz hesaptan. bmw de üretsin. iki markayı da çok severim, bmw'lere özellikle bi sevgim vardır ama çok saçma bir karşılaştırma olmuş bence. mercedes-benz'in ürün gamı çok geniş. hatta bildiğim kadarıyla dünyadaki en fazla çeşitte araç üreten firma. binek araç olması gerekmiyor bence firmaları karşılaştırıyorsak. binek de olsa ticari de olsa adamların ürettiği araç.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
mercedesin bugün türkiye dahil fabrikası olmadığı bir yer varmı..
nijeryada filipinlerde çoğu insanın ismini bilmediği yerlerde bile üretimi var ve çok ilginç yerlerde ortaklıkları var hadi ağır vasıtayı geçdim bir bakıyorsun afrikada adamlar maden işinde.. bir bakıyorsun koredeki ssyaonga adamlar ortaklık halinde motor desteği falan veriyor bir bakıyorsun teslanın yatırımcı ortaklarından bir bakıyorsun hindistandaki falanca araba markasına arge desteği veriyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Benim icin Mercedes en bos arabasini uretsin yinede Bmw nin en donanimli arabasina degismem Mercedes gozumde herzaman bie adim ondedir kaldiki Mercedesin girdigi pazarlarda Bmw nin adindan dahi soz edilemiyo yani varsin sadece otomobil degeri Bmw nin yarisi olsun otomobil degerini ortadan cikartinca Bmw nin degeri diye birsey kalmiyor![]()
Mercedesin Almanyadaki fabrikasının girişinde ''Daha iyisini tanrı yapar'' diye bi tablela vardı...
Bilemedim şimdi![]()
Almanya nın en zengin insanının BMW nin sahibi olduğunu göstermişlerdi geçenlerde tv de
bu gerçekten doğru mu acaba?
izninizle bi BMW sever olarak hassiktirsinler demek istiyorum![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
zannetmiyorum otomotiv kralı zor duruma düşsün her kasayı erkenden yeniliyor makyajlıyor her sene farklı bir yenilik sunuyor yeni kasanın amg motorlu modelleri eşdeğer diğer motor seçenekleriyle birlikte satışa sunuluyor 2014 2015 senelerinde neredeyse tüm sınıfların kasaları değişmekte toplam yeni 8 model çıkmaktadır bmw nin mercedes hızına teknoloji bakımından hiç bir zaman yetişemeyecektir
"Mercedes ve diğerleri.." sözü yeterli sanırım.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Bencede tam tersi mercedes bmw teknolojisine hiç bir zaman yetişemeyecek.
bmw deki efsane motorlar efsane kasalar nerde mercedesde. Her yeniliği ödül alıyor. Mercedesden az yakıyor çok kaçıyor.
( mercedesim olmadı ama 2 tane e36 coupe oldu. ancak tecrübeden çok yıllardır takıldığım foprumlardan kullanan insanların tecrübelerini aktardıklarından aklımda kalanlar. Bmw sempatisi de var tabi)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)