geçmiş olsun kardeşim demet orası her türlü tipik insana rastlayabilirsin inşallah bidaha karşılaşmazsın böyle olaylarla
Printable View
geçmiş olsun kardeşim demet orası her türlü tipik insana rastlayabilirsin inşallah bidaha karşılaşmazsın böyle olaylarla
gecmıs olsun kardesım
Cok gecmis olsun,Allah beterinden korumus.. Haydut bunlar ne yapacagi belli mi olur.. kansiz serefsiz kopekler
geçmiş olsun. gerçekten acı bi durum bu ülkede hırsız olcan
Geçmiş olsun.Benim bildğim mitin duvarlarında kesinlikle kamera var.Uğraşmamışlardır..
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın inşallah,çok üzüldüm cidden.
Büyük geçmiş olsun, canınızı kurtarmışsınız Allah a şükür. Kesici bir alet ile de yapabilirlerdi aynı şeyi, çok olur oralarda. Tam bir pislik yuvasıdır, oraya işim düştüğünde bile nefret ede ede giderim.
Ankaralıyım Çankaya dan çıktıktan sonra huzursuz olmaya başlıyorum.. Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.
Mit'in oralar sakat. Benide bacak kadar bebe sigara için önümü kesti. :D
Kovalıycakken etraftaki dükkandan adamlar çıkınca insan bi duruyo şöylee :)
Okurken ben sinirlendim. Allah beterinden korusun.
ne durumlara geldik. kardeşim geçmiş olsun bencede bir özele git görün geçen hafta devlet hastanesine gittim kan tahlil sonuçlarını verdim doktora doktor aldı bakmadan masaya kattı bişeyin yok ben kanserim kendi derdime düşmüşüm sizle uğraşamam cevabı üzerine delirdim resmen e o zaman orda ne işin var bizim zamanımızdan çalıyosun Adana'ya gideyim de bir özele görünecez artık.Allah beterinden korusun.
edit:Mitte kamera olmamasıda şaşırtıcı
geçmiş olsun, çok kötü bi durum atlatmışsın :(
geçmiş olsun
ALlah beterinden korusun nedeyim
bu kansızlar nefes almayı haketmıyorlar aslında.
Geçmiş olsun kardeşim, yine ucuz kurtarmışsın.
Mitin etrafı kamerayla çevrili, dediğine göre görünmemesi imkansız. Bu durumda polisin de vatandaşın hakkını savunmada ne kadar sorumsuz olduğunu görüyoruz.
Allah belalarını versin yapanların.
geçmiş olsun... allah daha büyüklerinden saklasın... türkiyenin içler acısı hali bu işte... her an kim vurduya gidebiliriz... sağlık sitemi kötü... eminet sistemi ztn allaha emanet... can güvenliği yıllardır göz ardı ediliyor... yazık bu memlekete gerçekten yazık... tekarar büyük geçmiş olsun... allahlarından bulsunlar yapanlar... yarıdm etmeyenler ve diğer bu şekilde zorluk çıkaranlar...
Çok geçmiş olsun. Vicdanın v si yokki memlekette
Hacım tipleri falan hatırlamıyor musun o kansızların kesin bi sabıkası vardır.
çok geçmiş olsun
tarif etsene saldıranları bi
dogma büyüme demetliyim bit bitmedi amk duklarım...
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın