Merhaba,
Yaşlandım, artık askere gitmeliyim, aradan çıksın dedim, ve uzun zaman okuyup yeni bitirdiğim okulumdan aldığım univ. diplomam ile Askerlik şubesine gittim. işlemlerimi yaptırdım. Aile hekimime, problemlerimi anlattım. Sağlık kontrolünde sevk verdiler, gittim, muayene oldum kardiolojide, Askere elverişsiz, yetersiz raporu verdiler heyet önüne çıktım. "%40 kalp yetmezliğim, kapakçık eksikliği ve aort yetmezliği var". Şimdi elimde bir asıl bir döküman var, 31.10.2013'e kadar Ertelenmiştir. Askeriyenin verdiği sağlık raporu ile birlikte,
Bu gün eve geldiğimde posta kutumda, askeriyeden bir mektup vardı. Açtım, ve yazanlar şöyle :
1. Sağlık yönünden askerlik ertelemeniz 1111 sayılı Askerlik kanundaki değişiklik nedeni ile 31.12.2012 tarihinde sona erecektir.
2. En yakın şubeye 24 Şubat 2013'e kadar gidiniz.
3. İstenen belgeler ektedir.
Tamamen şoke oldum. Cerrah Paşadan, Kasımpaşadan ayrı iki raporum var. Kendileri almadılar, şimdi nasıl olacak bu, acaba yazım yanlışı falan olabilir mi? veya belgelerim mi gitmedi diyeceğim ama Ertelemeyi verdiklerini görüyorlar. Kanunları okumaya çalıştım, yeni yazılan veya 10 eylülden sonra yapılan bir değişiklik yok ? Eminim bir pürüzdür ama kıllandım akşam akşam,