Hayır :)
..
Printable View
Vw nin gözünü seveyim.Vag-Com ile % 15 açtım ısındı yandı derdi yok :D
Bence sök at eski usül devam et.
İçindeki direnç ısınıyor yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım, plastik kelepçe ile panele sabitledim hatta geçenlerde serviste bakımda iken ustaya sordum ve direncin gelen voltajı ayarlamak için ısındığını ve ısınmanın bir sorun olmadığını söyledi, içim rahat mı, hayır! Zaman zaman sökmek geliyor içimden.
hadi şimdi 0-10 derece havalar ...
yazın 35+ derecenin atmosferinde o patlar allah korusun.
-ben kara düzen yaptırıp biniyorum oluyor bitiyor ;)
Senin çaren çift duy. Al kafan rahat olsun :)
led demi sığmaz. :) şöyle birşey çift duy :)
http://img528.imageshack.us/img528/4580/amberled.jpg
Ebay de var ama duy kısmındaki yan tırnaklar tam karşılıklı bakıyor birbirine. 1157 olarak geçiyor genelde kodu.
pm attim :)
Isınmasına bir şey diyemem ama 1 ay önce muayeneden geçtim.
Hatta bir önceki aracımla da 2-3 ay önce geçmiştim.
Eğer ön sinyaller yan sinyallerle aynı anda yanıp sönüyorsa problem yok. Vizeden geçer.
boyle bır konu warken bir şey sorayım arkdaslar,
benımde sol amerıkan park 1-2 gundur bazen yanıyo bazen yanmıyo.
camurluklarda baglı benm. fakat sadece sol ön gidip geliyo
sol a sinyal verdıgımde hızlı bır sekılde yanıp sönüyo? nolmus olabılır
2 3 ay takılalım böyle de olmazsa diğer tip modüllerden alıcam
ankarada bu işi profesyonelce yapan bir arkadaşım var hem ayarlı hem on/off düğmesi ondan alıp takarsan hiç sorun olmaz ben kullanıyordum eski arabamda hiç ısınma filan yok
vag-com cihazi olan bi arkadasima yonlendirebilirim isterseniz...
VagCenter
- Ben on/off lusundanda aldım normal sadece modul olanındanda, ben ikisindende memnun kalmadım ikiside ısındı, Enson hatta normal modul kafayı kırmıstı biraz sönük yanıyordu birtanesi dedim kas yapalım derken göz cıkarmayalım. Söküp attım şimdi orjinal spec. Zaten düz aldıysan ısınmama gibi lüksü yok gece gündüz acık gezersen mecbur ısınıcak.
on off lu değil ama dediklerine göre mavi kablonun arasına anahtar koyunca öyle oluyormuş. bizde pek kullanmıycaz o zaman :) 35 lira civarına aldı bi abimiz, 1 yıldır kullanıyor gayet memnun.
Isınma ve muayene problemine karşı bir alternatif.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...9501334/detay/
benim aracımda park modülü silecek suyu hortumunu eritmişti ben de söktük daha sonra.