golf 7 için en erken mart diyorlar teslim tarihine , ilk partide her bayiye sadece 2 tane benzinli golf getirdiler.
Printable View
golf 7 için en erken mart diyorlar teslim tarihine , ilk partide her bayiye sadece 2 tane benzinli golf getirdiler.
golf 7 aldık yenı bir arkadaşımıza.. kumandadan kapı açma/kapama düğmesıne bastıgınızda gelen o ses benı tıksındırdı dıyebılırım.bildiğiniz doğandan çıkan pat küt sesler eşliğinde açılıyor kilit. onun dışında güzel.tdı hıghlıne aldık. aşırı yüksek bir sürüşü var. içi açık renk hıghlıne ların hepsınde sanırım.yenı gelenler nasıl olucak bilemiyorum.araçta otm ayna kapatma olmaması da ufak detaylardan birisi.o paraya değmez bence.70 75 cıvarına geldı araba. gereksız bır makyajlama oldu bence.o paralara çok daha güzel arabalar alınabilir diye düşünüyorum. aracı kullanırken sanki jipte gidiyormuş havası verıyor.kolay gelsin .
Güncel diyelim.
Bencede Golf 60 70 Milyarları hakeden bir araç değil. Bütçe 55.000 TL Sciroccolarada baktım ancak oda sipariş verdikten sonra uzun bir süre gelmediği için kur oranı ne olacağı belli olmadığı için vazgeçtim.
Sedan sevmeme rağmen benim oyum golf'e giderdi.. iç tasarım&kalite anlamında jettadan daha üstün olduğunu düşünüyorum..
Jetta tabi ya :)
golf daha güzel
golf 6 nin bile işçilik ve malzema kalitesi jettadan çok üstün.
tabiki golf 7..
Aynı tercih arasında eniştem de kaldı. Full golf ya da jetta alayım diyor. Ben de full octavia ya da superb al diyorum. Bilemedik, gelsin inceleyeceğiz.
Golf candır. ;)
1.4 TSI DSG Golf kullanıyorum babamdan onay gelse anında 7 isticem ama bi yandan da bu ilk göz ağrım satmaya kıyamıyorum. :)
jetta bence
Ben olsam kesinlikle golf tercih etmezdim her türlü scirocco diyorum ikinci el temiz bulursanızda olabilir bence
sirocco bence beklemeye değer bi araç... ille de wv olucaksa sirocco :))
Marka VW şart değilse bekleyin yeni kasa oktavia yı bekleyin nokta olur :D