allah analı babalı büyütsün... Rabbim yolunu ve bahtını her daim açık etsin..
Printable View
allah analı babalı büyütsün... Rabbim yolunu ve bahtını her daim açık etsin..
Allah anali babali buyutsun vatana millete hayirli evlat etsin .
hayirli olsun baris Allah anali babali buyutsun...
maşallah kardeşim Allah analı babalı büyütsün...Darısı başıma şafak 7 hafta ;)
Allah analı babaı büyütsün inşallah kardeşimm : ) evliliklerinide görürsün inşallah : )
kocaman maşallah, Allah analı babalı büyütsün, mutluluğunuz bebişinizle daim olsun...
allah analı babalı büyütsün Hep güzel günlerini görün inşallah.
Allah analı babalı büyütsün maşallah
ALLAH analı babalı büyütsün...
hepınıze tekrar tekrar tesekkurler.
***aranızda benım gıbı bu konularda sorunları olan varsa da allah yardımcısı olsun.(varıkosel-kısır vs) harp II de varıkosel teshısı konmustu bana,askerı okulda tabur-ıstıma vs cok beklemekten.ılerı hareketlı spermım hıc yoktu(%0) amelıyat oldum sonra hıc olculmedım korkudan.allah yuzumuze baktı ve cocuk ıstedıgımız ılk senede , hıc bızı zora sokmadan geldı jansetımız. umudunuzu kaybetmeyın.bu ısler bıraz da psıkolojık gercekten.allah hepınızden razı olsun tekrar...
maşallah Rabim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyümeyi nasip etsin.. :)
benimde 4-5 ayım kaldı rabbim kısmet ederse bende bu duyguyu yaşayacağım inşallah.. :)
Şimdi şükür ve sevinç zamanı olsa gerek sizin için, Allah mutlulugunuzu daim,kardeşimizi de bağışlasın,maşallah:)
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, maşallah.
Allah bağışlasın hayırlı bir kız çocugu olsun inşallah aminn
maşallah allah analı babalı büyütsün
Masallahhhhh nazar degmesin Allah anali babali buyutsun :) Ismi ne oldu abicim :D
Maşallah Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun :)
Allah anali babali büyütsün abicim hayırlı olsun cok çirkin massallah :)
Allah analı babalı büyütsün bizimkide yolda inşallah bekliyoruz , çok güzel bir duygu