Güzel bir konu ayrıca iyi bir tespit ve ne bende o laklakçılardan oldum açıkçası :D
takipteyim.
Printable View
Bu topic guzel olmus bende yeni vts aldim arkadaslar hatta ufak bi sorunum var tecrubeli arksdaslarin yorumunu bekliyorum:)
Sorun su arkadaslar arac bi suredir 1.vitese cok zor geciyordu acaba dislidemi problem var derken dun araci calistirdim ve arac hicbir vitese gecmiyor suan.stop ettigimde debriyaja bsmadan bile viteslere geciyor ama calistirinca hangi vitesteyse orda kaliyor bosa bile atamiyorum.debriyaj bitti sanirim ama baska sorunu olabilirmi ilk defa vts aldim bilmedigim baska bi sorunu olabilir die dusunuyorum:rolleyes:
Harun abimizle tanışayım en kısa zamanda teşekkürler :icon_tup:
Hoşgeldin kardeşim sensiz eksik kalmıştı bu konu :)
Ben varım denemeler için ... Düz boru + Sebring egsoz , Yazılım , Port Polish , 14/60 , filtre kiti var aracımda .
Günaydın güzel olmuş bu konu oh be yoksa kilit olacaktı sorgulamamız :D
şimdi daha sağlıklı bilgi paylaşımları olur
Selamlar GTİ-VTS sevdalıları.....
Fiyatı uygun,şişirilmemiş ( Diri ,temiz) 306 GTİ varsa almak düşüncesindeyim..Varsa bildiğiniz sağda solda beni haberdar ederseniz memnun olurum...Özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz..
6 uğurlu rakamımdır... GTI-6 sahibiyim... konuda 6.sayfanın ilk mesajı bana nasipmiş... altılardan bir demet...
Ben Jetta kullanıyorum günlükte GTI'a geçtiğim zaman karting arabasına binmişim gibi oluyor ama o zevk paha biçilemez :)
İyi olmuş bu konu :)
benim babada primera var bende onu alıyorum genellikle... geçen Gökhanla karşılaştığım gün GTI bırakıp primerayı aldım... jeep e binmiş gibi hissettim. bu araçlar bizim oyuncağımız. ben 106 gti sahibi olmayı çok isterim... 306 gti den vazgeçemem yanına almak isterim kısmetse..
Forum içinde marka bazında gruplaşmayı uygun bulmuyoruz. Bu tarz konular açılması yasaktır.