benim hiçbir zaman satılırmı korkum yok öyle olsa rs alıp üstünede komple boyatmazdım , tek sorunum yolda kalırmıyım herhangi bir arızada parça bulamazmıyım v.s sonuçta tek arabam olacak ve uzun süre yatarsa üzülürüm ...
Printable View
benim hiçbir zaman satılırmı korkum yok öyle olsa rs alıp üstünede komple boyatmazdım , tek sorunum yolda kalırmıyım herhangi bir arızada parça bulamazmıyım v.s sonuçta tek arabam olacak ve uzun süre yatarsa üzülürüm ...
infinitiler var Q30 lar 14-15 bin tl ye.. lincoln towncarlar misal severim 30-35 bin tl ye bulmak mümkün keza jaguar hastasıyım onlarında fiyatları sürünüyor.. çok kral araçlar var bedava fiyatına..
rover 820ti lar var arabanın donanımda gayet dolu deri elektrikli ısıtmalı koltuklar, tam otomatik digital klima, çift aribag,sunroof fiyatıda bedava 8-9 bin tl ye kadar bulunuyor..
Bildiğim kadarıyla parça sorunu yok ama parçaların satınalma fiyatı sorunları var... dediğim gibi2 motor kulağına verilen fiyat 2bin tl idi zira servisten başka yerde yoktu... Ama bu 2.3tü, 2,0ları araştırın bu kadar çıkmaz sanırım...
Saab 2.0T bir tane bobin fiyatı benim bildiğim 800 TL diye duymuştum , bundan olabilir mi sıkıntı !
64 yıllık hayatı boyunca SAAB'ın kilometretaşları..:)
64 yılda Saab modelleri - Otomobil - ntvmsnbc Foto Galeri