mesaj mı kasıyon napıyon
mesaj mı kasıyon napıyon
type r kadar abartilan araba yok :D, bide s2000e 120 milyar isteyenler var tabi onlar ayri bi konu as[dpfjasdjff
Zaten olay orda kısıtlı bütçeyle yapılan bir aracın daha pahalı bir aracı geçmesi..yoksa kimse parasi olduğunda aventador ve ya italia'ya binmem demez de.Mesele ne kadar mala mülke sahip olmak değil ne kadar adam olmak..
Valla kardeş bütün yazını okudum, iyi hoş diyorsun son zamanlarda ki durumlardan bende memnun değilim ama bazı yerlerde saçmalamışsın. Formula1'de motor arkada, napalım öne şaft mı çekelim? Ayriyetten konununda honda düşmanları ile dolmasına da anlam veremedim. 98 yılında beri honda biniyoruz ve ben honda'yı iyi olarakta kötü olarakta her türlü eleştiririm, genelleme yapman ve benide bunların arasına sokman hoşumada gitmedi. Ayriyetten sen zaten kendini ayrı dünyada görüyorsun(yazıya bakılırsa), Allah daha fazlasını versin kıskançlık ve çekememezlik olayım yoktur ama burda kime niye sataşıyorsun ki ??
bide merak ettim o araçların hepsi senin ise, dediğine göre seninde şu anda bebekde manitayla dolaşıyo olman yada villana gelmiş olman lazım.. forumda napıyon ki günlük planı karıştırmışsın dostum :D :D
dönem dönem hepinizin böyle kakası geliyo
kimseye ekonomik statusu yuzunden hor bakmam. :D
Benimde anlamadigim madem araçla statü ölçülür sen bu forumda ne ariyorsun ?
Hocam amacınız ne buradaki insan profili belli resmen giydiriyorsunuz herkese
güzel soru parası olan alıp bilsin ben alıp binmem onun yerine madem o kadar param var bir r34 alırdım ferrari lambo veya porsche göre daha ilgi çeker
2013 6.7 V8 Diesel tork canavari -'11 Jeep Wrangler Rubicon 2D - Porsche 997 Targa 4S '12-Q7 S-Line
eee. senin lambo veya italia n yok şimdi nolcak başlığımı değiştirsen :D
Adaletini seveyim dünya :D kimine para kimine zeka :D
Arkadaş Kendi imzasında da yazmış ya abicim Para Pul Boş .Önemli olan adamlık...
Eşşeğe altın semer de vursan eşşek yine eşşektir..
param olsa bir dakika düşünmem alırım... Bir dakikadan sonra UGR kiti nasıl alacağımı düşünüyor olurum.. Ama para olana kadar Turbo Vtec'le Avlanmaya Dewammm :)