User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Kasko expertizi olmak içi ne yapmak gerekli?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kasko expertizi olmak içi ne yapmak gerekli?

Aramızda vardır belki ne yapmak,nasıl başvurmak gerekiyor?Üniversite sınavına girmek gerekiyor mu?10 gün sonra okuduğum üniversteden mezun olucam.Arabalarla ilgili birşeyler yapmak istiyorum.Galeri desen bela,plaza desen güç yetmez,tuning shop desen malatyada tutmaz,Sanayide kaportacı flnda sarmaz beni fikirde verebilirsiniz arabalarla ilgili bir meslek yapmak istiyorum kısaca.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi paralar alabiliyormul bazıları öyle duymuştum.benımde bölüm dalımdan sayılır merak ettım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagem diye arattır google'da sınavları var. Arada sırada ve az sayıda alıyorlar ama bilgin olsun.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sigorta eksperi olabilmen için Hazine Müsteşarlığı tarafından kurs ve o kursun sonunda sınav açılması ve o sınavıda başarıyla geçebilmiş olman lazım. Bitmiyor, hiç tecrüben yoksa yani daha önce sigorta eksperi yanında çalışmadıysan sınavıda geçtiysende uzun süren bir staj süren olacak. Staj sonrasında eksper ehliyetini alıp ya bir eskper yanında çalışırsın ya da kendin şirket açarsın.
    Seni sigorta şirketlerinin de tanıması lazım, kendini tanıtman lazım, anlaşılır raporlar hazırlaman lazım, hata yapmaman lazım.

Özetle, ailede sabrina gibi tatlı bir cadı yoksa ha dediğinde eksper olamıyorsun ki şu an sigorta şirketlerinin de içler acısı durumu göz önüne alındığında eksper olsan dahi, uzun süre cepten yersin.

Moral bozmayayım ama son sınavda bile eksper olup, şirket kurup cepten yiyen ve sonrasında pes eden çok kişi oldu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)