Vay arkadaş gün geçmiyor ki bir s2k vakası düşmesin medyaya. Bi bizim Kanal D vermiyor böyle haberleri ne kadar kaliteli medyayız :p :D
Printable View
Vay arkadaş gün geçmiyor ki bir s2k vakası düşmesin medyaya. Bi bizim Kanal D vermiyor böyle haberleri ne kadar kaliteli medyayız :p :D
260km hiz yapiolarmis :) polis ariyormusmusmus:) habercilige bak sen
Ya arkadaş;
E xxxx plakalı s2k'nın sahibi, tanımam etmem. Benim trafikte bazen delirip bazen de sıkıntıdan böyle gittiğim zamanlar olmadı mı? Sanırım olmadı ama olduğunu kabul ediyorum. Böyle kaçtane video'm var? Hiç. Belki bir kaç, ama bilen yok. Sen kendini neden bu kadar reklam etmeye çalıştın anlamadım, ki yaptığın işin tehlikesinin sende farkındasın.
Bu arada yine başlanmış, makas mı oo çok yanlış denmeye. Lafım herkese değil yanlış anlaşılmasın ama ben o lafı diyenlerin samimiyetine inanmıyorum. Hadi bırak buraya dürüst olmadın sen kendine bari dürüst ol
harun facebook hesabını dondurdu :)
kimse kusurabakmasında o ekşide sövenlerin hepsi en ağır OÇ klavye başından yazmaktan başka iş yapmazlar yapmamışlarda...
arkadaş polis yapsın işini cazasysa ceza hapisse hapis cana kasıtsa at içeri devletsen yap işini,yatır paşa paşa emsal yap ...
ama sözlükte anasına bacısına bilmem nesine sövüpte ordan adamlık delikanlılık taslamak iş değil varsa götün çıkar bulursun her kimse o transitçide o s2000cide yüzüne sayar söversin o taşşak varsa burdan yada sözlükten yazmakla olmaz bu işler klavye bebeliği yapmış nutellacılar söven adama sallamışlar kendileri yardırmış gitmişler dediğim gibi varsa o tşşak çık yüzüne söyle insanların yoksa da klavyeden boş konuşma derler adama.
yine söylüyorum tanımam etmem adamı da ana bacı ne bu ya
:icon_tup:
geçen akşam bir arkadaşımız E5 te gazlarken arabayı kacırdı döndü bariyere patladı o kadar insanı arabayı sıkıştırdı bir tanesi inip te sen napıyorsun lan demedi bile.Bizim insanımız böle anca klavyede,onun bunun arkasından vs vs
yapılan doğrumu değil ama yapcak bişey yok bu işi Harunda yapıyor,ahmette yapıyor alide yapıyor bende yapıyorum ama iz bırakmamak lazım bence ;) Harun'un çok başı ağrıycak gibi gözüküyor
en fazla ne kadar başı ağrıyabilirki bence hiçbişey olmaz tehlikeli araç kullanma kontrolsuz şerit değiştirme, bide eksozdan yazarlar 60 70 ceza puanı olur toplasak cezası 1000 lirada etmez. Vereceğim örnek tabiki eşdeğer değil ama bundan 4 yıl önce motosikletler hergün 10'larca şikayet gidiyordu hakkımızda hatta sanırım referandum günüydü kaymakamın önünden defalarca teker vb geçmişiz cafenin önüne sivilinden trafiğine polis geldi bekleyip bekleyip gittiler. Emniyete çağrılıp gittiğimde ben ordayken bile şikayet geliyodu. Ha noldu saçma sapan cezalar yazdılar ceza puanı 30 kalmıştı. Sonra arkası kesildi ama şikayetlerın halkta alıştı zamanla.
su trafiktekilerin canina kastetme olayinada hastayim,
otobanda birinin yanindan 230la gecsende o telas yapabilir,
adamin arac ne kadar kontrolunde oldugunu biliyormusun. arac 10 uzerinden 11 yol tutuyor belki limitleri cok yuksek sizin bizim yapamicagimiz hareketleri yapiyor, araca cok hakim belki rallici bende ne hareketler yapiyorum limitlere arac yaklasmiyor bile,, arkadan goren patliyacak sanir,,
onun icin bosverelim trafiktekilerin cani bilmemne videoyu koyan cezasina katlanir zaten ama eglenmis gecmsi gitmis cok takmayalim..
harun bu s2000 i sattıydı diye biliyorum ben? şu anda bunamı biniyor?
AOOOW kim o içimizdeki haberci acep :d bulunabilicek mi acep..
sitede zaynzayn polizayn var
sahibinden çalışanları var
medyadan kamera arkasında calısan bıldıgım melıh arkadasımmız var
şimdi editör haberci vs kimse yokmu :D illa var.. :)
unuttunuz heralde bizzat emniyete mail atarak ihbarda bulunan kisilerin oldugunu , yazdiginiz hersey google da lak diye onunuze cikabiliyorken ne diye hala buralardan plaka paylasip illegal kovaliyorsunz anlamiyorum
Yeni yila girdik ugrastigimiz seylere bakinn :D
Buradan iyi kotu konuşuyoruz ancak o makina altınızda olsa sizde aynı seyleri yaparsınız, tek sıkıntı sosyal medyaya yansimasi ve üzücü bir olay yasamadan tadında bırakabilmek...
Insan hayatinin bu kadar ucuz oldugu bir memlekete ne kadarda uyan bir yaklasim gercekten...
Su olaydaki tek sikintinin gozler onune serilmis oldugunu dusunmek, yapilanlardaki yanlisligi gormezden gelme ve hatta normalmis gibi kabul etmek okuyucu olarak beni uzuyor.
Videodan anladigim bunlar.
Burada yapilan yorumlarin cogundan anladigimda toplum olarak bilinclenmeyi reddediyoruz, yanlislarin ustunu ortmeyi onlari duzeltmeye tercih ediyoruz, bilerek yapilan kural ihlallerini "marifet" zannediyoruz. Dogru soyleyenleride yanlisa cekmeye calisiyoruz, kendi kendimizi bitiriyoruz...
Konuya uyan cok guzel bir fikra var.
Temel oldukten sonra cehenneme gitmis. Her tarafta atesler, bir suru kazanlar, kazanlarin hepsinin uzerinde bir kapak.
Temel sormus:
- Bu kazanlar nedir?
Zebani:
- Cehenneme gelenleri bu kazanlarda pisiriyoruz
Temel baslamis siradan sormaya:
- bu kazanda ne var?
Zebani:
- Almanlarin kazani o.
Temel:
- Peki ya bu?
Zebani:
- Fransizlarin.
Temel:
- Bu?
Zebani:
- Italyanlarin
Temel etrafina iyice bakmis, uzakta bir kazan gormus ama kapaginin olmadigini fark etmis, merakla donmus zebaniye ve sormus:
- Hepsini anladim ama bu kazanin niye kapagi yok?
Zebani durumu fark etmis ve gulumsemis:
- O kazan Turk'lerin kazani. Simdi sen soracaksin niye kapagi yok diye. Yok cunku biri cikmaya calistigi zaman digerleri onu asagi cekiyor, bu yuzden...
Kissadan hisse, ne zaman birileri dogru bir sey yapmaya calissa digerleri onu engellemek icin elinden geleni yapiyor burada. Dogru soz soylemek, dogru bir is yapmak tum diger yanlis yapanlar tarafindan tersleniyor, kabullenilemiyor.
Yazik valla iyiye gitmiyoruz, gidemiyoruz...
@Gunes G
Ellerine saglik hocam . Durum maalesef ozetledigin gibi .
S2000 değil de Doğan-Şahin olsaydı o araba, burada tek bir savunan yorum olmazdı. Yine Ferrari olsaydı plaket yaptırır, yılın sürücüsü seçerdik. Bunun dışında üzüldüğüm şey, olayın hepimize patlayacak olması.
Daha once acilan bu tarz konularda da yazmistim olay s2k, m3, ferrari tarzi araclar olunca farkli sahin, dogan olunca farkli diye . Bende 20li yaslarin basinda deliler gibi gazliyordum makas atiyordum yanlis oldugunu bile bile ama Allahima binlerce sukur ki basima birsey gelmeden atlattim o zamanlari . Umarim videoda bahsi gecen arkadas ve Onu hakli cikarmaya calisan arkadaslarda kazasiz belasiz kimselerin canini yakmadan atlatirlar .
aziz senin videon daha güzel kanka :D
way arkadaş burada da amma sosyal sorumluluk mesajları dönmüş ya , üyelerin %80nin denfazlasının aracı standarta ek olarak güçlendirilmiş vs. ama haala eegh kaka bu kötü yapmayın bilinçsiz gerizekalı diyenler var :) kameralara oynamayalım arkadaşlar lütfen hepimiz yapıyoruz bu tarz şeyler...
Plakaları Gizleyip Video lara Devam Beyleeeeeeeeer... :D
Adamı yatağından alırlar isterse araba pert olup trafıkten dusmus olsun..Bu arkadas basıne neler gelebileceğinin farkında değildi ama şimdi biraz farkına varöış galiba face profılını kaldırmıs sanırım :)
Cok gereksız hareketler ve gereksız paylasım bu tarz vıdeoları ceken cok var ama kendı izler bakar eğerki bi videoyu paylaşacaksan onda bıraz gızem olmalı ve apachılık değil gorsellik tasıyan vıdeo cekılır :)
Zamanında profılınde benım arabanın ormandako resımlerınode paylaşıyordu altına sadece guzel fotoğraflar yazmıştım sılmıştı :)
Aziz bide senin kot pantalonlu kot gomlekli bi s2000 cın vardı :)
sakat ısler bunlar aslında sehırlerde kucuk captada olsa pıst yapılması boyle olayların onune gecmiş olunur vede ehlıyet yasının bıraz daha assagı cekılmesı daha mantıklı okullarda ders olarak trafık dersı var ama faydası yok :) sırf ozel sektore olarak surucu kurslarına kazandırıp oradanda vergı alabılmek ıcın boyle seylerı yapmıyorlar diye dusunuyorum bu benım sahsı fıkrım