Fox ta beklerken atv de çıktı iyimi :D
Printable View
Fox ta beklerken atv de çıktı iyimi :D
Bu daha oncedende haberlere cikan 3 s2k lidan biri heralde . Eger oyle ise heryerde gosterilen o videodan sonra bile ders almadiysa umarim bundan sonra ilgili kisiler en guzel sekilde cezalandirirlar da kimsenin canini yakmadan akli basina gelir .
Şimdi bütün s2k'lar mimli, her çevirmede sektirmezler.
Sanırım MUR 350Z ile devam ediyor E deşifre oldu diye.
bunlarda haber oluyo ya :D
Vay arkadaş gün geçmiyor ki bir s2k vakası düşmesin medyaya. Bi bizim Kanal D vermiyor böyle haberleri ne kadar kaliteli medyayız :p :D
260km hiz yapiolarmis :) polis ariyormusmusmus:) habercilige bak sen
Ya arkadaş;
E xxxx plakalı s2k'nın sahibi, tanımam etmem. Benim trafikte bazen delirip bazen de sıkıntıdan böyle gittiğim zamanlar olmadı mı? Sanırım olmadı ama olduğunu kabul ediyorum. Böyle kaçtane video'm var? Hiç. Belki bir kaç, ama bilen yok. Sen kendini neden bu kadar reklam etmeye çalıştın anlamadım, ki yaptığın işin tehlikesinin sende farkındasın.
Bu arada yine başlanmış, makas mı oo çok yanlış denmeye. Lafım herkese değil yanlış anlaşılmasın ama ben o lafı diyenlerin samimiyetine inanmıyorum. Hadi bırak buraya dürüst olmadın sen kendine bari dürüst ol
harun facebook hesabını dondurdu :)
kimse kusurabakmasında o ekşide sövenlerin hepsi en ağır OÇ klavye başından yazmaktan başka iş yapmazlar yapmamışlarda...
arkadaş polis yapsın işini cazasysa ceza hapisse hapis cana kasıtsa at içeri devletsen yap işini,yatır paşa paşa emsal yap ...
ama sözlükte anasına bacısına bilmem nesine sövüpte ordan adamlık delikanlılık taslamak iş değil varsa götün çıkar bulursun her kimse o transitçide o s2000cide yüzüne sayar söversin o taşşak varsa burdan yada sözlükten yazmakla olmaz bu işler klavye bebeliği yapmış nutellacılar söven adama sallamışlar kendileri yardırmış gitmişler dediğim gibi varsa o tşşak çık yüzüne söyle insanların yoksa da klavyeden boş konuşma derler adama.
yine söylüyorum tanımam etmem adamı da ana bacı ne bu ya
:icon_tup:
geçen akşam bir arkadaşımız E5 te gazlarken arabayı kacırdı döndü bariyere patladı o kadar insanı arabayı sıkıştırdı bir tanesi inip te sen napıyorsun lan demedi bile.Bizim insanımız böle anca klavyede,onun bunun arkasından vs vs
yapılan doğrumu değil ama yapcak bişey yok bu işi Harunda yapıyor,ahmette yapıyor alide yapıyor bende yapıyorum ama iz bırakmamak lazım bence ;) Harun'un çok başı ağrıycak gibi gözüküyor
en fazla ne kadar başı ağrıyabilirki bence hiçbişey olmaz tehlikeli araç kullanma kontrolsuz şerit değiştirme, bide eksozdan yazarlar 60 70 ceza puanı olur toplasak cezası 1000 lirada etmez. Vereceğim örnek tabiki eşdeğer değil ama bundan 4 yıl önce motosikletler hergün 10'larca şikayet gidiyordu hakkımızda hatta sanırım referandum günüydü kaymakamın önünden defalarca teker vb geçmişiz cafenin önüne sivilinden trafiğine polis geldi bekleyip bekleyip gittiler. Emniyete çağrılıp gittiğimde ben ordayken bile şikayet geliyodu. Ha noldu saçma sapan cezalar yazdılar ceza puanı 30 kalmıştı. Sonra arkası kesildi ama şikayetlerın halkta alıştı zamanla.
su trafiktekilerin canina kastetme olayinada hastayim,
otobanda birinin yanindan 230la gecsende o telas yapabilir,
adamin arac ne kadar kontrolunde oldugunu biliyormusun. arac 10 uzerinden 11 yol tutuyor belki limitleri cok yuksek sizin bizim yapamicagimiz hareketleri yapiyor, araca cok hakim belki rallici bende ne hareketler yapiyorum limitlere arac yaklasmiyor bile,, arkadan goren patliyacak sanir,,
onun icin bosverelim trafiktekilerin cani bilmemne videoyu koyan cezasina katlanir zaten ama eglenmis gecmsi gitmis cok takmayalim..
harun bu s2000 i sattıydı diye biliyorum ben? şu anda bunamı biniyor?
AOOOW kim o içimizdeki haberci acep :d bulunabilicek mi acep..