kusura bakmayında sakın kullanan normal gıden die tabir ettigimiz bi cok insan bu cocuktan dahaa tehlikeli araba kullanıyo kendinizi kandırmayınsolda gayet normal giderken 70 ile giden adamı 72 ile giderek gecmeye calısan yanına gidip konustugunda sinyal verdim diyen zihniyet dahaa tehlikeli o yuzden arabana hakimsen kendinden eminsen bence normali bu sadece yolu acmıs onunu bosaltmis bnce....
2013 ün güngöreninde yapılan muhabbete bak genc yaşta herkez ama herkez böyle şeyler yapmıştır zamanla kendiside uzak durur zaten.
s2k değilde doğan falan olsaydı şu araba herkes ana avrat sövüyordu şu anda
kimse kendini kandırmasın
Ben yavaş gidiyorum gene de küfür yiyorumAdam geliyor bana e5de 80le mi gidilir diyor altında aksesuarı araba var diyor. Hadi buyur burdan yak
![]()
Kısacası yavaş gitsekte dert, hızlı gitsekte. Yapılan yorumlar çok doğru. Kimse kimsenin canını riske atmamalı. Ama çoğu kişide bunu yapıyor, yapmıyorum diyen yalan söylüyordur. Ben yapmıyorum çevremde bilir hep yavaş sakin kullanırım zaten hızlı giden arabamda olmadı hiç![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Ya neyi tartışıyorsunuz ben anlamıyorum ki burada. Nedir yani olay onu söylesenize. Klavyenin tuşlarını eskitip duruyorsunuz. Netten hiç tanımadığı birisinin yapmayın etmeyin lafını dinleyecek olsa adam bunu baştan yapmaz yada yakın çevresindeki insanları dinler. Yapan zaten yapıyordur ama burada yapmayan yada yapmadığını söyleyen adama neyi ispatlayıp kanıtlamaya çalışıyor. Körler sağırlar birbirini ağırlar modeli.
Konu videonun kendisinden çıkıp bir anda gazlayanlar ve onlara nasihat yada küfür edenler arasında karşılıklı diyaloglara dönmüş.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
KEYFINE atilmis makasin kime ne zarari var olumune yarismaktan bahsetmiyorum, arabanin limitlerini bildigin,ondekini 10 cm yaklasmadigin surece..
neyse kimseye bisey ispatlamaya gerek yok kendime yapilmasini istemedigim seyi baskasinada yapmam cogu zaman zaten,
![]()
s2000 kullanıcı ve hayran kitlesine, ciddi bir şekilde darbe vurmuş videodur.
Acaba s2000 piyasasını da olumsuz etkiler mi ?
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
s2000 prim yapar . bu saattenden sonra polislerinde gözbebeği olurlar.benimde s2000 olsa bende canını alırım aracın yaradılışına aykırı davranmam amacına uygun davranırım.Halk isyana biner ama japonyadaki fabrika bu aracı bilerek yaptı. Japon İşkencesi...
benim s2000 olsa ben yapmam diyen yalan söyler aracın amacı belli.
Yapılan trafik kurallarına aykırı insan hayatını riske atmada olsa s2000 olan adam yolda vtec altı düz bir şekilde 2 dk dan fazla gidemez.Araç sanki ula gaza bazsana yanlasana daralttın beni diyor mübarek
özellikle zengin bebeler bu videoları görsün araca bak meşhur ediyor baba banada alsana bundan bende binicem bu eşşeğe der![]()
Bazı yorumlar o kadar mantıksız ki ben anlam veremiyorum.
Bende ehliyeti ilk aldığım zamanlar yaptım böyle tehlikeli hareketler.Keşke yapmasaydım ciddi anlamda pişmanım. Şimdi akıllandık şükürler olsun. Eminim şahin ile yapsa bunu ve videosunu izlesek ana avrat küfür eder aforoz ederdik.
Sanki hiçbiriniz yapmıyo diyenler var evet yapan var yaptık, ama bu durumun doğru olduğunu kesinlikle ve kesinlikle göstermez.
Ne olursa olsun yapılan aşırı yanlış bi şey ve düşüncesizliktir. s2000 de olsa Evo da olsa Ferrari de olsa yanlışın daniskası.
şaka maka adam baya popüler oldu yakında dizilerden sinema filmlerinden aksiyon sahnelerine teklif gelmezse şaşırmayın![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)