gecmis olsun.
bir polis arkadasim imprezalari calarak yapilan hirsizliklardan bahsetmisti ankarada, bu yuzden israrla dadaniyor olabilirler
Printable View
gecmis olsun.
bir polis arkadasim imprezalari calarak yapilan hirsizliklardan bahsetmisti ankarada, bu yuzden israrla dadaniyor olabilirler
elvanket malesef çinçin den atılan ve sincana yerleşenlerin uğrak yeri adamlar alarmın çalmasına bile panik yapmadan işlerine devam ediyor.
şimdi hıdırlık tepeyide yıkmaya başlıycaklar onlar nerelere dagılcak bilmiyorum ama kötü olcak gibi
konuyla pek alakalı değil belki ama sonuç olarak aynı yere çıkıyoz :)
hep bu İ.melih gökçek yüzünden ata sanayi,demir sanayi,büyük sanayi'yiboşalttı esnafı zorla ivediğe şuraya buraya salladı şimdi ata sanayi demir sanayi büyük sanayi (iskitler) fuhuş yapanlar ve torbacılarla doldu boş kalan dükkanlardada elektrikçiyim,eksozcuyum,tamirciyim diyen üçkağatçılar paraya para demez oldu yapıyoz diye milletin arabalarını bozup gönderiyolar...şimdi bana bazı melih sempatizanı arkadaşlar kızabilir ya da şehrin içinde sanayimi olur diyen arkadaşlar..şehrin içinde fuhuş var şehrin içinde hayvancılık yapılıyo (k.baş hayvanların halini görseniz perişan durumdalar çamurun içinde :S ),ordan burdan gelen her biri 15-20 kişilik grupdan oluşan kağatçı,kartoncu elemanlar da sağolsun millet kapısının önüne bişey koyamaz oldu anında torbaya...çinçini boşalttı her taraf oto ve eşya hırsızı (sabah dükanımın önündeki logar kapağı çalınmış son 1 ay içinde 3.defa),bendderesini kapattı arkadaş aklı sıra amme hizmeti yaptı ortalık randevuevi oldu 13-14 yaşında ergenler sömürülüyo...arabalar çalınıyo,akşam ezanından sonra şehrin göbeğinde açıkçası her pislik mevcut...yani açıkası bir zamanların temiz ankarası pislik yuvası oldu....dikkatli olmak gerek...
ben orduda yaşıyorum böyle olaylar hiç olmuyor 2 gün arabanın kapısı açık kalmış dokunan bile olmamış büyük şehrin büyük sıkıntıları var..
bu işi yapanlar genellikle bilinen kişiler zaten. elleriyle koymuş gibi alırlar istediklerinde. almıyor olmalarına ise bir anlam vermek zor. paranın dini imanı yok işte.
Çok duyar olduk ankara'da hırsız olaylarını herkezin özel garajı olması lazım artık
Ankara hakkaten bi garip oldu ne insanın insana saygısı kaldı ne başka bişey