DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Ben de yolladım.
Gelsin serefsizler pistteki organizasyonu ceksin, gencler pistlerde desin...
bu tip insanlar ve bu art niyetli basın olduğu sürece bizlere rahat yok,2005 senesinde otodromda yaptığım drag organizasyonu için o zamanın tgrt tv den gelip roportaj ve çekim yapmak iştediklerini söylediler..bizde kabul ettik ve gerekli konuşmaları hem ben (org sorumlusu), Ethem genim.ve yarısacak olan arkadaşlarla konuşmalar yapıldı,dedikki genç arkadaşlarımızı caddelerde değilde pistte getirerek zevkli bi gün,hem kendilerini,hemde araçlarını deniyorlar dedik VS...caddelerde yarışan ve başka insanların hayatıyla oynayan bu tip arkadaşları kınadık...teşekkür ettiler çekimden sonra gittiler...yayın günü gelip başladığında gözlerimize inanamadık,organizasyon pistte olduğu halde gazcı olduk..yüklendikçe yüklendiler..tamamen değiştirilmiş ve çarpıtılmıştı hersey..arastırmadan 17 yasındaki çoçuğun pistte ne işi var diye yüklendiler bana (org sorumlusu)olarak..ama sunu bilmiyorlardıki trafiğe kapalı alan ve pistlerde 16 yaşındaki bir kişi yarısabilirdi...örnekleride çok..anlıyacağımız daha çok çekeçez...;)bu basın ve bu tip insanlar böyle yaptığı süreçe arabalarımız bağlanıp trafikten men edilecektir...:(..