-
aracıma sigortayı yenileteceğim zaman araç ocak ayında ego otobüsüne çarpmış ve ben umursamamışım ego otobüsü tek taraflı kaza tutanağı tutmuş gözüküyordu güyaa kaza ankarada olmuştu yalnız ocak ayında arabam ankarada değil di daha sonra sigorta şirketi ne yaptı etti düzeltti böyle şeyler olabiliyor sigortacınıza bir danışın bence
-
benim başımdada böyle bir bela var çözemedik gitti aracı arkadaşımdan aldım ondayken tramerde kayıt yoktu ben satılığıa çıkardım 2 sene sonra tramerde olmayan kaza gözukuyor hemde araç bendeyken araç zaten 16 17 binlik bir araç 4 bin küsrü hasar çıkıyor, hesapta kaza yapıldığı halde ben kazasızlık indirimi alıyorum, servise gidiyorum expertiz yapıtıroyrum kazasız çıkıyor. bir türlü işin içinden çıkamadık aracı satılıktan çekmek zorunda kaldım
-
fn2 type r ı alırken hiç bir hasar kaydı yokdu satarken 4000 tl bir kayıt çıktı hemde ikilerde alıcak kişi expertiz yaptırırken usta diyor değişen yok makinadan boya kalınlıklarına bakıyoruz 080 090 4000 tl lik kayıt çıktı cocukda dedi ben dava ederim trameri aldı arabayı gitti..
-
konusu açılmışken bişey sormak istiyorum , sahibindende muhakkak karşınıza çıkmıştır kazası yok ama pert sigortadan para almak için yapılmış vs vs böyle bişey mümkün mü ?
-
eskiden ilanlardaki tüm satılık araçlar maşallah kız gibiydi, tramerden sonra millet bülbül gibi şakıöaya başlamış ne var ne yok araçta sıralıyor :) umarım bahsedilen ufak tefek sorunlar da düzetilir de haksız yere milletin başı ağrımaz.
-
bişey sorabilirmiyim abiler arkadaşlar benim 2002 civicin tramerinde 3 tane kayıt var birisi 800 lira birisi 350 lira(park hallnde çarpma yazıyo) diğeride 275 lira bunlar çok ciddi kazalar mı ?