350 tl ye sattım benim 107 level köyü,diğer telden oynadığımda 73 level şu anda pek bakmıyorum ama artık çok zamanımı alıyor
Printable View
350 tl ye sattım benim 107 level köyü,diğer telden oynadığımda 73 level şu anda pek bakmıyorum ama artık çok zamanımı alıyor
isteyen olursa bende satabilirim 95lvl 4 işcili full köy :)
Bende bi ay oldu baslayali 45 level oldum.klandada arkadaslarimiz var gelmek isteyen olursa nohcox isim.
ben de oyunuyom laneti ya boom beach zıkkımını oynuyoduk buna da sardık şimdi
Bende yenı başladım 1 hafta oldu, 22 Level Olabildik anca 3 işçi ile :) Nick bir işe yarar mı bilmiyorum Nick : SBE01 / Clan : North Sea
60. Seviyeyim ama artık sıkmaya başladı çünkü savaş ganimeti alamıyorum saldırımın maliyeti getiriyi kurtarmıyor :)
nasıl satıyosunuz köyleri yani adama ne veriyosunuz google+ hesabı mı ?
Varmi aktif klan ? santiagoyu arattim bulamadim.lvl 70
32 leveldayım battalgazi klanındayım sarıyo bu aralar...
sureklı aktıf bı klan varsa bende gelıcem
70 level uzeri arkadaslari kendi klanima alabilirim Family klanin adi sadece arkadas cevremiz var 90 level civariyiz..
Aktif oynayan arkadaşlar varsa gelebilir, +65/+70 farm klanımız.
Batı Yakası klanın adı.
Benimde nickim Oben 85 lvl'm.
sadeceOYUN klanın adı gelmek isteyenler bekleriz
117 level klanım he klan sahibiyim öyle almak isteyen varsa satarım;)
Santiago yu çok aradım bulamadım nedense .
http://i.hizliresim.com/8nJ24V.jpg
bendeki amaç o ligin belası olmak :D ölede oluyoruz arkadaşlarla şuan yaz molasına girdik AFK diye klan açtım ama savaş yapan varsa gelirim.
Level önemli değil ama tek isteğimiz sadece istenilen asker'i yollamak.Asker isterken level belirtmemek... Daha önce bu Santiago klanı bunlara uyulmadığından sinirlendim herkesi attım ve çıktım klandan.
Şimdi ki klanımızın ismi Olympos. Aborjinler ve ProdriveSTI köyleri bana ait.
Evrenoz,Orhan,orhanblt,Gürhan,cnatkr,kerem_euk34,a nlgny,erhanarici18 vs. arkadaşlarımızda var beklerim.