Duvarlara abanicaginiza silahlara abanin :d ust seviyelerde genelde sadece domuz ve ejderle savasiyoruz :) duvarlarin cok anlami kalmiyor koyu mor kristal veya kuru kafa cok cok ustlerde degilseniz yeter ;)
Printable View
Duvarlara abanicaginiza silahlara abanin :d ust seviyelerde genelde sadece domuz ve ejderle savasiyoruz :) duvarlarin cok anlami kalmiyor koyu mor kristal veya kuru kafa cok cok ustlerde degilseniz yeter ;)
35- 60 level arası olanlar olarak klan kuralım :D
1 senedir aktif bir şekilde oynuyorum şuan lvl 83 şuanki klanım hürriyet çetesi ama güzel bir klan kurulursa gelirim bende.
gokhan abı senın gibi guclu oyuncuları klanımızda gormek ısterız:D ben mahalle arkadasımla kurmustuk klanı kardesı vs var forumdan kımse yok ısmını yazayım kafana uyarsa katılmanı ısterım. nohcox. gokhan abı dısındada katılmak ısteyen olursa beklerım arkadaslar. ben 49 levelım. daha yuksek oyuncularda var.
Klan araniyor 6-7 ay ara vermistim tekrar indirdim.Level 48 im
Caner beklerim
Nohcox
techturkey klan kurulmuştur isteyen katılabilir
olsaydı tekrar aynı isimle kurulurmuydu
bilmedigimden soruyrum zaten. peki bizden birisimi kuran
bizden biri ise o klanda buluşalım
sitenin ismiyle olmucaksa kendi klanıma dönerim 1 senelik arkadaşlarım orada sonuçta size iyi eglenceler ama bu isimle aynı arkadaşlarınla gelirsen lider olabilirsin forumun aktif bir klanı olması
önemli olan.
Varmı hala oynayan bizden söyle saglam clanda olan.
Ben de oynuyorum sevıyem 68
Can bizim klan fena degil senin gibi gucluleri aramizda gormek isteriz:). Nohcox
TÜRKÜN GÜCÜ Klan Bana Ait Gelmek İsteyen Gelebilir Lide Efediyarı Kendi Nikim Keyifli Oyunlar
arkadaşlar 8. seviye köy düzeninizi paylaşırmısınız.
nick flexamin :D
http://i1269.photobucket.com/albums/...A47865E549.png
Ekşınseverler klani :)
yokmu clana alan beni 57 lvlim:)
Olympos klanımız gelmek isteyen özelden yazsın çok yeni değilseniz alırız
Murat liderliği alacağım oğlum elinden :)
Almasx olarak geleyim :) level 76
Okçuyu 7 ye bastım bende ;)
Sıralama şu şekilde
BeratC
Orhan
Cato_fb
k@dir
Aborjinler
İsteklerini kabul edeceğiz
Sıktı valla, boom beach e başladım, baya keyifli
Klanda ilk 5 sıralama şu şekilde (Aynı isimde çok klan var sıralamaya bakılarak doğru klana başvuru yapılabilir)
BeratC
Orhan
Cato_fb
k@dir
Aborjinler
Forumdan gelen arkadaşların isteklerini kabul edeceğiz
isimler olmasa zor bulunuyor zaten :)
Merhabalar, Abi beni clana kabul etmediniz :( hatta engellemişsiniz :D Nick: Kasap :) Davet edin 80 level'ım güç katalım birbirimize :)
Saygılarımla
Boom beach baya keyifli tavsiye ederim
Ben de 55 level in son demlerindeyim.
Askerdeyken başlamıştım oynamaya devam ediyorum bakalım :)