hacı bılıyorum:) karşıya taşınsana bı sen :D
Printable View
Turkuaz kafama çok yattı
Eskişehir yolu üstünde öğrencilere kiralanan apart tarzı bi yer vardı kapanmadıysa eğer bi araştırabilirsin uygun yollu olur hem tek vesayitle gider gelirsin.
Turkuazda fiyatlar uygun bence bekar evi açıcam orada :) brnce düşünün oradan
etimesgut merkezde 300tlden başlayan evler bulabilirsin. eskişehir yolunada her dakika otobüs geçer. ego'yla odtüde inip yeniden binebilrisin. 1 saat içerisinde tekrar kullanım hakkın var. kardesimde teknokentte çalışıyor. çok rahat bi şekilde gidip geliyor.
eskisehir yolundan tek vasita ama odtunun kapisina kadar teknokente nasil gidiceksin onuda dusun
Abi niye zor eskişehir yolu tarafındaki kapıdan girince 5 dk yürüyorum?
Ana sayfaya koyduğum linklerin birinde var mı
Eryaman filan olabilir kiralar uygun ve tek vasıta gider.
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...90598072/detay
şurayı gözüme kestirdim abi
Ayrancıdan 2 milyona tek dolmuşla odtüye gidersin tutacaksan ayrancı ve çevresinden tut ev aramak istemiyosan numaranı at bana yardımcı oluyum
teknokentte 3 sene çalıştım. A kapısından 5 dk.da yürüyemezsin. Ayrıca bir gün yürürsün. 10 gün yürürsün sonra söversin. Kışın sert günleri seni zorlar.
Yapracık inanılmaz uzak, eve gitsen şehire dönemezsin. Bence Çayyolu'nda 5 katlı evler var asansörsüz 2+1 şeklindeler... kiraları şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum ama en azından bütün ihtiyaçlarını görebileceğin ve belli bir kesimin oturduğu güzide bir semttir.
İş tabi maddiyat ile alakalı olmasa Mustafa Kemal Mah. yada Çiğdem Mah. otur diyeceğim ama maalesef kiralar yüksek...