Allah belasını versın serefsız herıf.
Printable View
Allah belasını versın serefsız herıf.
sike sike öldürükceksin bunuda anasınıda ocları ya.
yaw nasıl izliyorsunuz anlamıyorum,şöför bıçak çekmiş olayı körüklemiş diyorsunuzda,1.07 de bıçağı bu şerefisiz çekiyor 1:17 de görünüyor elinde,2 tane tokat yiyor şöför 1:29 da kalbinden bıçaklanıyor e sonra ne yapsaydı ? bıçağı çekiyor oda can havli sallıyor bir iki bacaklarınada almış darbe sonrada eleman kaçmış zaten.
2:13 te otobüsten kaçan bi yavşak var sinsi sinsi ben ona fena ayar oldum can çekişen adamı görmemezlikten gelip geçiyor adi şerefsiz.
evet ilk bıçağı yolcu çekiyor şöför değil ,bir kaç tokat yiyince şöförde çekiyor bıçağı ama koltukta oturduğu için gafil avlanmış malesef,bıçak değilde aslında göz yaşartıcı sprey daha akıllıca olurdu ama olmamış...
söylenecek laf yok gerçekten. dün haberlerde izlediğimden beri aklımdan çıkmıo babasının yakarışı da bi o kadar acı. yazıklar olsun lanet olsun. buna muebbet falan yetmez kesinlikle ölüm cezası olmalı ve uygulanmalı allah belanı versin namussuz allahsız kitapsız şerefsiz
İçim parcalandı, çok üzücü bir durum gercekten. Allah rahmet eylesin
o.ç gunun önde gideni kansız şerefsiz.
bazı halkotobusculerine uyuz olsamda bu videoyu izleyince içim acıdı adam çaresiz kalmıs resmen...
bu adamı ağırlastırılmıs müebbete çarptırmazlarsa amk.
Dikkatli izlyin , ilk bıçağı şerefsiz çekiyor , sonra boğuşma oluyor şofor bıçağı alıyor eline ters falanda tutmuyor gayet düz tutuyor , şerefsiz inerken bıçağı görüp geri gelince şofore yaklaştığı an şofor bıçağı elinden bırakıyor şerefsizin kollaırnı tutmaya çalışıyor ama şerefsiz bacaklara da bıçağını sürtüp iniyor.
denildiği gibi keşke göz yaşartıcı sprey olsaydı..
bende çok üzüldüm şofore hiç yoktan öldü adamcağız..
Forumlarda dahi eften püften sebepten çıkan tartışmalardan sonra bu ve benzeri haberler şaşırtmıyor beni. Birbirimize olan sabrımızı yitirmişiz...
Mekanı cennet olsun vefat eden kişinin...
Böyle O.cocuklarını bağlayıp döviceksin sabah akşam.
onu asmayann sistemin şerefiini ss kk mm
Hass.tir yaaaa.... içim geçti sinirden. allahım sen koru.
gece gece içim bi hoş oldu allah belasını versin bin kere. Yazık gunah adam resmen kameranın onunde öldü ya içim bi hoş oldu. Saçma salak sebebten çıkan olaya bak erkeğim diye geçinirler eline alet alınca. Çocuğu varmış bide yazık rastgele denk gelse video önüne resmen babasının ölümünü izliyo olucak of off çok kötü ya :( Allah rahmet eylesın..
midem kasıldı ya ızlerken. empatı yapın bırde aılesının yerıne koyun. allahım korusun bole şerefsızlerden. adam o anki adranalinden anlamıyor ama sonra yere yığılıyor :S
Bireysel silahlanmaya karşıyım ama sırf bunları gördükçe silahsız gezmemek lazım diyorum..Türkiye'de bir can çok ucuz..
insanlar boş.. beyinler boş hayatlar boş.. Allah öylelerinden korusun...
Adam işini yaparken ve orda arabaya binmeye çalışan insanların hakkını savunurken hiç yoktan yere hayatını kaybetti..fakat arabada olan insanlar neden sanki hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar ne kadar garip resmen bana dokunmasın mantığı ile hareket etmişler...ayrıca adam gittikten sonra bile yardım etmiyorlar nerdeyse..