Bende bir ep3 kullanıcısı olarak çok felaket ürktüm bu kaza sonrasında. o yolu hergün kullanıyorum. arac surucusune hic bısey olmadı. fakat yolcu tarafındakı kışı bızlere omur. arka taraftakı yolcu kız yogun bakımdan cıktı tedavi goruyor.
![]()
Bende bir ep3 kullanıcısı olarak çok felaket ürktüm bu kaza sonrasında. o yolu hergün kullanıyorum. arac surucusune hic bısey olmadı. fakat yolcu tarafındakı kışı bızlere omur. arka taraftakı yolcu kız yogun bakımdan cıktı tedavi goruyor.
![]()
taklamı atmıs bırımı carpmıs cok kotu bı kaza .allah rahmet eylesın yaşayanlarada allah saglık şifa sabır versın.
neresi burası lefkosa girne yolu mu
Kaza nasıl olmus öyle ne çarpmış buna boyle cok mu hizliymisAllah rahmet eylesin yaralilarada acil şifalar versin
C R M performance
Offf çok kötü olmuş harbiden berbat bir durum.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
felaket kelimesi tam oturmus cok kötü be
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çok fena olmuş arka tarafı kopup gitmişAllah rahmet eylesin yaralılara da acil şifalar..
Crm performance
Vefat eden kişiye allah rahmet eylesin diğer kişilerde en kısa sürede iyileşir. inş.
bu arada kaza nasıl olmuş böyle yaa çok feci birde kıbrısmı burası ?
mavielma benim oglanın kıreşi yaw, benlinin orda da çok kaza olurdu. hayatını kaybeden arkadaş rahmet hayatta kalanlara acil şifalar diliyorum...
Allah rahmet eğlesin üzüldüm. Herdaim dikkatli olmak gerekiyor.. Lefkoşa yolumu neresi burası :/
dinamomotorsport.net
ALLAH rahmet eylesin ölene,yaralıya da acil şifalar versin
gerçekten çok kötü bi durum...
tabi ya ...
olay yeri lefkoşa girne cemberinden güzelyurt güzergahına dönün ce 100 metre falan...
Allah korusun, cok kotu bir kaza olmus, olum olmasi uzucu, Allah rahmet eylesin.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye