Kardeşim geçmiş olsun daha güzeli iyisi gelir üzülme sen iyisin gerisi hikaye,
Printable View
Kardeşim geçmiş olsun daha güzeli iyisi gelir üzülme sen iyisin gerisi hikaye,
Gecmis olsun Allah beterinden saklasin kardesim.
Geçmiş olsun , Allah korumuş.
çok geçmiş olsun.. umarım biran önce iyileşir araç sahipleri.. Buara kaza haberleri arttı neyazıkki.. Atlatırız şu kara günleri inş. :(
çok geçmiş olsun. cana gelceğine mala gelsin
hepimizi korkuttun. Allah korudu gerçekten o an gittin sandım şükürler olsun
geçmiş oLSUN . . .
Gerçekten çok üzüldüm araba hiç önemli değil maldır yerine bir şekilde koyulur can gelmiyor konuyu görünce aracını sattın sandım. allahım bidaha göstermesin. çok çok geçmiş olsun.
bende şimdi gördüm konuyu
çok geçmiş olsun
rabbim sevdiklerinize bağışlamış sizi
Alican size birşey olmamış kardeşim, sen iyi bir insansın rabbim canınızı bağışlamış
inşaallah tez zamanda mal yerine gelir, sakın onlara takılma nacizane tavsiyem
Allah daha beterinden esirgesin
çok çok geçmiş olsun tekrardan
Gecmis olsun..
Geçmiş Olsun
teşekkür herkese. gayet iyiyim hızla iyileşiyorum.
arabamın kaskosu yoktu. önemli de umrumdada değil giden 15 20lira olsun.
görüşmk üzere arkadaşlar
GTİ-VTS konusundaki mesajını gördüm..Moralinin yerinde olması memnun verici...Acil şifalar..Tez zamanla tekrar sağlığına kavuşman dileği ile tekrardan büyük geçmiş olsun Alican kardeşim...Her şeyin başı sağlık,sihhat...Gerisi zamanla hallolacak şeyler hayırlısıyla...İyi istirahatler,dinlenmeler.. Sağlıcaklakal....
çok geçmiş olsun kardeşim .
geçmiş olsun sanada öteki arkadaşada.
Alican geçmiş olsun kardeşim,verilmiş sadakan varmış,Allah beterinden korusun.. olan mala olsun sana bişey olmasın da gerisi gelir
Ne denilebilirki Alicanım :( geçmiş olsun kankam
büyük geçmiş olsun Allah korumuş kimse böyle bir olayı yaşamak istemez ama kısmet demek canınıza birşey olmadığına şükür.
üzücü ama can kaybı olmaması sevindirici çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun beyler :(
Yeni gördüm konuyu. Kaza yapan aradaşlara geçmiş olsun diyorum. Mal yerine konabilir o paraları biriktirmeniz en fazla 3 senenizi alır yeterki sağlığınız yerinde olsun. Tekrar geçmiş olsun.
herkese teşekkür ederim, kendimizden ziyade ailemizi düşünelim ders oldu bana ..
çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın..
acil şifalar diliyorum.Allah kimseye kaza bela vermesin inş.
büyük geçmiş olsunn..
Büyük geçmiş olsun.
çok sağolun. Allah a şükür her gecen gün daha da iyi oluyorum.
Geçmiş olsun kardeşim hiçbir şey sağlığından önemli değil
çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın
İki arkadaşımıza da büyük geçmiş olsun.Allaha şükür ki kimsenin canına bir şey olmamış.Her ne kadar olay talihsiz bir şekilde meydana gelse de ibret alınmalı ve caddelerde çok daha dikkatli olunmalı diye düşünüyorum.
Tekrar geçmiş olsun...
buyuk gecmis olsun:(
Alıcan kardesım cok cok gecmısler olsun verılmıs sadakanız varmıs , tekrar calısır daha guzellerını yaparsın , elımızden geldıgınce yardımcı oluruz , askere gıdıcekmıssın hayırlıysa gıdipte donmek nasıp olsun sen gıt gel sana buluruz bı makına,araba konusundada her turlu yardımcı olmaya calısırız, tekrardan büyük gecmışler olsun.
abiler çok teşekkür ediyorum hepinize sağolun varolun.
Çok geçmiş olsun abii, Allah korumuş, cana geleceğine mala gelsin demişler :|
cok coi gecmis olsun cana gelmemesine cok sevindim.
enteresan bır kaza olmuş büyük geçmiş olsun ALLAH korumuş!
Allah korumuş büyük geçmiş olsun.
kardeş geçmiş olsun araba dediğin elinin kiri alırsın inşallah daha iyisini