Alican cok gecmis olsun Allah korumus surat olsaydi cok ciddi seyler olabilirdi. Umarim cabuk atlatirsin zor bir durum tekrar gecmis olsun..
Ak vtec sahibini tanimiyorum ama cok gecmis olsun
Printable View
Alican cok gecmis olsun Allah korumus surat olsaydi cok ciddi seyler olabilirdi. Umarim cabuk atlatirsin zor bir durum tekrar gecmis olsun..
Ak vtec sahibini tanimiyorum ama cok gecmis olsun
Allah korumuş geçmiş olsun :(
acil şifa diliyorum butun zarar görenlere.aşırı tehlıkelı bır hobi işte yapıcak hıcbırsey yok gökhan arkadasım dırek telefonla aradı ulastı dun cok uzuldum ama elden bısey gelmez
la bu bizim Gti mi ? gecenin köründe uğraştığımız plakası neydi ?
geçmiş olsun kardeşim :(
Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin çok üzücu bi durum :(
layn ne pok yedin :( geçmiş olsun çok ya üzüldüm valla
Kardeşim seninle her ne kadar küs olsakta konuşmuyor olsakta çok geçmiş olsun, yapabileceğim birşey varsa ara çok üzüldüm iyisin inşallah ?
Konuyu şimdi gördüm birşeye ihtiyacın olursa çekinmeden ara elimden geleni yapmaya hazırım gönlün ferah olsun
Kardesim gecmis olsun
çok geçmiş olsun Allah korumuş valla bariyer biraz daha girseymiş kötü yani :S üzüldüm vtec sahibinede
ikinizede çok geçmiş olsun Allah korumuş..
çok geçmiş olsun, görünce şok oldum :o Sizde birşey olmaması sevindirici, Allah daha büyüğünden korusun işallah
Büyük geçmiş olsun
İki araçtakilerede büyük geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun..
Arkadaşlar geçmiş olsun arabadır en nihayetinde ileride daha iyisi olur Allah sizleri korumuş...
Moraliniz çok bozuktur anlıyorum ama üzmeyin kendinizi inşallah ileride daha iyi daha güzel arabalarınız olur...
Geçmiş olsun tekrar...
Allah daha beterinden korusun büyük geçmiş olsun ..